Šta znači sanjati noge?

Ako u snu vidite noge, to znači da ste ponovo u nečemu pronašli svoju sposobnost ili samopouzdanje.

Možete da ustanete i preuzmete kontrolu – drugim rečima, ponovo ste „stali na noge“.

Advertisements

Sanjati slabe noge

Ako su vam u snu noge bile slabe, možda se trenutno osećate ranjivo. Razmislite šta vam treba da biste ponovo postali jaki.

Sanjati da prekrstite noge

Ako ste u snu prekrstili noge, ovo može biti simboličan pokazatelj da zatvarate svoj um nekome ili nečemu – trenutno imate odbrambeni stav.

Sanjati tuđe noge

Videti noge nekoga drugog u snu, moglo bi značiti da se divite ovoj osobi. Razmislite o njihovim atributima za kojima čeznete – možda trebate usvojiti njihove načine razmišljanja i činjenja ako oni imaju pozitivan uticaj na tu osobu i na druge.

Sanjati povređenu nogu

Povređena noga u snu vam govori da vam nedostaje neovisnosti tokom budnih sati. Ne možete se zauzeti za sebe jer vam za to nedostaje hrabrosti.

Sanjati da je jedna noga kraća od druge

Ako je jedna noga bila kraća od druge, možda vam nedostaje ravnoteža u životu. Možda više vremena ulažete u neko područje svog života, a neko drugo područje zapostavljate. Pokušajte da se usredsredite na stvari kojima je zaista potrebna vaša pažnja.

Advertisements

Sanjati o tri ili više nogu

Imati tri ili više nogu trenutno znači imati previše stvari “na tanjiru”. Previše ste preuzeli i možda ćete morati da pustite neke stvari da biste mogli da posvetite svoje vreme vrednijim projektima.

Sanjati drvenu nogu

Drvena noga može značiti da ste uspeli da konačno pronađete ravnotežu u svom životu. Možete ponovo da stojite visoko, čak i ako ste usput dobili malu pomoć. S druge strane, san bi vam takođe mogao govoriti da je vreme da usporite.

Sanjati dlakave noge

Tumačenje snova veruje da osoba koja u vašem snu ima dlakave noge ima moć nad vama. U ovom obliku možete sanjati šefa ili rođaka od kojeg emocionalno ili finansijski zavisite.

Duge dlake na nogama mogu videti oni koji već dugo imaju čvrsto dominantan položaj. San istovremeno podseća da je poželjno da se uzdržite manifestacija tiranije i despotizma.

Ako ste videli kako vam na nogama rastu dlake, takav san znači da je pravo vreme da pustite svoje misli, ideje i želje.

Sanjati nokte na nogama

Ako u snu vidite nokte na nogama, obratite pažnju na njihov izgled. San u kojem su nokti dovoljno atraktivni obećava vam pobedu ili uspeh, ali knjiga snova nokte koji nisu reprezentabilni tumači kao znak poraza.

Ako ste sanjali duge nokte na nogama, knjiga snova savetuje da ne preterujete. Ova slika u snu znači da sada nije vreme za forsiranje stvari; mnogo je produktivnije zauzeti stav koji se odnosi na stpljenje i čekanje.

San o nožnim prstima u snu smatra se dobrim znakom. Zaplet znači da ste podjednako uspešni u ličnom životu, kao i u poslu ili studiranju. Ako prsti loše izgledaju, san poprima suprotno značenje.

Sanjati prljave noge

San o prljavim nogama smatra se znakom nevolje. San takođe znači da vas sitne svađe mogu ozbiljno uznemiriti.

Sanjati noge u vodi

Noge u vodi nagoveštavaju nezaboravan odmor koji će vam ulepšati kratka i neobvezujuća praznična ljubav. Sanovnik savetuje doživljavanje onoga što se događa kao fascinantnu avanturu koja će se sama završiti bez ikakvih posledica.

Sanjati duge noge

Sanjati duge noge predstavlja opušten stav prema životu. Sanjara karakteriše potraga za zadovoljstvom i kratkovidost. Nije iznenađujuće što takav pristup povlači za sobom nevolje – o tome govori ovaj san.

Advertisements

Sanjati vene na nogama

Vene na nogama mogu mnogo reći o vašoj poslovnoj oštroumnosti. San u kojem su vene ujednačene i lepe obećava vam uspeh u poslu, ali tanke ili zapletene vene nagoveštavaju finansijske poteškoće, objašnjava knjiga snova.

Sanjati tetovažu na nozi

San o tetovaži na nozi treba tumačiti doslovno. Crtež ili hijeroglif prikazuje tačno ono što vas sprečava da idete napred. San želi da pokaže da je to balast u vašem životu.

Sanjati noge mrtvaca

Ako sanjate noge mrtvog čoveka, knjiga snova obećava da ćete moći da vratite ono što ste dugo smatrali zauvek izgubljenim.

Sanjati ženske noge kojima se divite

Ako ste sanjali ženske noge kojima se divite, san govori o vašoj impresivnosti. San u kojem se pojavljuju zakrivljene i ružne noge preteča je gubitaka.

Sanjati otečene noge

Otečene noge u snu obećavaju dobit. Debele noge u snu znače da će vam u teškoj situaciji pomagati neko ko čvrsto stoji na nogama ili će vam povoljan splet okolnosti omogućiti da steknete tlo pod sopstvenim nogama. U svakom slučaju, ovo je vrlo umirujući san.

Videti otečene noge u snu znači odabrati pogrešan put u stvarnosti. Očekujte nevolje ako ste sanjali da su i one bolne. Međutim, savremene knjige snova su prilično optimistične u vezi sa time šta ružne noge ili zglobovi znače u snovima.

Objašnjavajući zašto se otečene noge i edemi koji su bolni na dodir vide u snu, Cvetkovljeva knjiga snova preporučuje priznavanje sopstvenih grešaka i njihovo ispravljanje.

Psiholog predlaže da se izvinite svojim voljenima zbog pristrasnog ponašanja, da preuzmete inicijativu i pomirite se sa porodicom, prijateljima, kolegama.

Nostradamusovo tumačenje snova obećava niz pobeda svima koji se ne plaše da krenu ka ostvarivanju svojih snova, bez obzira na prepreke.

Dobijanje unapređenja, javno priznanje vaših zasluga – upravo to znače otečene noge u snu. Glavna stvar u ovom trenutku je da se ne zaustavimo na tome.

Knjiga snova takođe upozorava na preteranu lakovernost. Ispostavilo se da viđenje otečenih nogu znači da ste meta autoriteta.

Neke vaše kolege nemilosrdno sakupljaju prljavštinu o vašoj ličnosti i već su blizu otkrivanju nedostataka rukovodstvu.

Advertisements

Sanjati bradavice na nogama

San u kojem vidite bradavice na nogama znači profit i prosperitet. Za ženu takav san može značiti predstojeću posetu kozmetičkom salonu ili dobru kupovinu.

Sanjati žuljeve na nogama

Žuljevi na nogama viđeni u snu podstiču vas na razmišljanje. Da li pomažete drugim ljudima na sopstvenu štetu?

Sanjati trn u stopalu

Trn u stopalu stopalu iz vašeg sna znači da vas je neko iz vaše okoline prilično umorio svojom istrajnošću.

Nesumnjivo, on to radi za vaše dobro, ali činjenica ostaje: njegova nametljivost vas sprečava da idete napred. Tumačenje snova savetuje da se rešite takvog poznanstva.

Sanjati čireve na nogama

Kad sanjate čireve na nogama, knjiga snova savetuje da obratite pažnju na okolinu. San može značiti da vas jednostavno koriste. Zavera zahteva da preispitate i svoje ponašanje, možda sebi dopuštate previše.

Sanjati crve u nogama

Ako imate crve u nogama, knjiga snova to objašnjava vašim neumerenim opterećenjem materijalnim stvarima. San na ovaj način pokušava da podseti da pored luksuza postoje i mnoge druge zanimljive stvari.

Advertisements

Sanjati da perete noge

Pranje nogu u snu znači da ćete morati da rešite pitanje koje će se pojaviti potpuno neočekivano. Knjiga snova ne obećava da će cilj biti postignut, međutim, moći ćete da steknete određenu korist iz situacije.

Oni koji se u snu spremaju da operu noge, imaće kolektivni rad na projektu koji je, na žalost, osuđen na propast.

Sanovnik savetuje da od početka budete spremni da ne polažete posebne nade u rezultat i da ovaj test iskoristite kao priliku da svojim kolegama pokažete svoje najbolje poslovne veštine.

Sanjati umorne i bolne noge

Noge predstavljaju vaše fizičko i emocionalno stanje u vizijama iz snova. Takođe se mogu odnositi na samopouzdanje i kontrolu. Kao takva, vaša vizija iz snova verovatno otkriva slabljenje vaše odlučnosti kao rezultat vaših fizičkih ograničenja.

Slabost nogu i posledični umor mogu biti odraz vaših stvarnih zdravstvenih problema. Možda se u poslednje vreme osećate loše ili ste pod stresom. Ovo trenutno stanje može zauzvrat uticati na vaše mentalno stanje.

Možda vaše zdravlje nije toliko dobro kao nekada i zbog toga se osećate tužno. Možda još uvek postoji mnogo stvari koje želite da postignete, ali vaše telo više ne može da podnese teret fizičkih napora potrebnih za postizanje tih ciljeva.

S druge strane, ovo takođe može biti pokazatelj vaše sve veće frustracije zbog vašeg zdravlja. Možda mislite da ste učinili sve što je potrebno, ali ipak ne možete da se oslobodite bola.

Vaš um vam možda šalje poruku da se ne opterećujete stvarima koje su van vaše kontrole. Umesto da se zadržavate na stvarima koje ne idu tokom koji želite, možda će vam biti u najboljem interesu da se usredsredite na ono što je u vašoj moći da promenite.

Sanjati smrznute noge

San u kojem vam se noge smrzavaju, a vi ne možete da hodate, ima negativne konotacije u svetu snova, jer sugeriše da se u bliskoj budućnosti stvari verovatno neće odvijati kako želite.

Možda ćete imati poteškoća u izvršavanju zadataka za koje ranije nije bilo problema, kao što su poslovi u domaćinstvu ili zadaci u vezi sa vašim osnovnim životom.

Vaše nevolje bi mogle imativnegativan uticaj na vaše mentalno blagostanje, čineći da se osećate depresivno i frustrirano.

Sada je možda dobro vreme da se udaljite od nebitnih odgovornosti kako biste svoju energiju mogli usmeriti na stvari koje su vam najvažnije.

Advertisements
Advertisements