Skip to content

Šta znači sanjati ovna?

  Ovan u snu može da predstavlja dominantnu mušku figuru u vašem životu. Ovnovi imaju izvanredan oštar vid i takođe fantastičan domet vida. Često se nalaze na visokim planinama ili na kosim terenima.

  U snovima se ovnovi često smatraju simbolom konformizma, a takođe i donekle gluposti. Ovan u snu često može ukazivati na seksualne frustracije i nagone. Simbolika ovna u snu može doći u mnogo različitih oblika.

  Advertisements

  Ovaj san ukazuje na savez i da imate moć koja vam je potrebna u životu. San može predvideti da će vam se nesreća dogoditi u životu i da će se vaši prijatelji verovatno potruditi da vam pomognu u budućnosti.

  Ako sanjate ovna, to može i da vam predviđa putovanje tokom kojeg ćete pretrpeti gubitak. Ovan u snu takođe može predvideti rođenje deteta u vašoj porodici.

  Ako je ovan u snu debeo, to simboliše dobrobit i obilje koje je pred vama. Sanjati da se borite sa ovnom znak je srećnog putovanja.

  Advertisements

  Crni ovan viđen u snu, znači da je neprijatelj oko vas i da ćete se u budućnosti možda razboleti. Sanjati o velikoj grupi ovnova simboliše težak put na koji ćete krenuti.

  Ako vidite dva ovna kako se međusobno bore, to znači da će doći do svađe.

  Advertisements

  Ako ste sanjati da vas goni ovan, taj san bi mogao simbolizovati nesreću koja vam preti. Sanjati ovna na ispaši znači da imate važne i moćne prijatelje, koji će se potruditi da vam pomognu.

  Videti psa kako u snu juri ovna znači da vas prijatelj pokušava naterati da krenete u određenom pravcu, pa se pobrinite da ga sledite.

  Ako ste sanjali ovna kako goni ovce, to može značiti da će u vašem životu biti strastvenih avantura.

  Sanjati da vas ovan goni

  Ako vas ovan proganja tokom sna, to je znak da možda osećate da neka muška figura postaje prilično dominantna u vašem životu. Na kraju krajeva, u našim snovima „ovan“ predstavlja muškarca koga poznajete.

  Sanjati rogove od ovna

  Sanjanje rogova od ovna može ukazivati na strast, vitalnost i iznad svega početak novog života. Postoji mnogo različitih pozitivnih karakteristika sna i to može ukazivati na to da se ponašate donekle srećno i poštujući druge ljude.

  Advertisements

  Videti sebe sa ovnovim rogovima u snu može ukazivati na to da ćete u budućnosti postati moćniji. Ovo bi moglo biti u aspektu karijere ili u vezi. Ovaj san može simbolizovati i osećaj postignuća u životu.

  Advertisements
  Advertisements