Skip to content

Šta znači sanjati požar?

  Požar u snu može imati mnogo različitih značenja a obično simbolizuje strast i uništenje.

  Sanjati da gorite u požaru

  Ovaj san znači da vas ljutnja izjeda. Ako ste u snu opekli ruke i šake, to znači da vas vaša narav sputava i povređuje. Ako su vam delovi nogu spaljeni u požaru, to znači da vaša narav uzrokuje da izgubite životnu ravnotežu.

  Advertisements

  Ako vam vatra opeče lice, to može značiti da vam neko priča iza leđa. Ako vam kosa gori u požaru, to znači da imate problema sa svojim negativnim mislima. Obratite više pažnje i kontrolišite svoje misli kako bi ostale pozitivne.

  Ako ste sanjali da druga osoba gori u požaru, to znači da ste ravnodušni prema ljudima oko vas.

  Sanjati požar u apokalipsi

  Da li ste ljuti na nekoga ili nešto, ali ne dozvoljavate besu da pronađe izlaz? Držite li ove agresivne emocije zarobljene u sebi? Sanjati požar u apokalipsi znači da držite bes na svesnom ili podsvesnom nivou.

  Advertisements

  Možda ćete biti ljuti na svog partnera, blisku osobu, svog šefa, zaposlene, kolegu, poslovnog partnera ili samo na način na koji vam je život ispao. Ovaj bes može biti očigledan ili čak uopšte nije primetan.

  Možda mrzite sebe i mislite loše o drugim ljudima. Najbolji način da se nosite sa ovom situacijom je da se oslobodite stresa i besa. To se može učiniti na primer meditacijom ili bavljenjem fizičkih aktivnosti.

  Advertisements

  Sanjati da izazovete požar

  Ovaj san simbolizuje vaš pokušaj da zadržite pozitivan način razmišljanja u teškom trenutku. Učinite sve što možete da podignete raspoloženje bez obzira na to koliko su teške situacije. Negujte one koji su oko vas.

  Pratite svoju strast za postizanjem velikih stvari. Porast požara u snu sugeriše da ćete svojim nastojanjima postići sreću i profit.

  Sanjati da spaljujete nešto u požaru

  Obratite posebnu pažnju na predmete koje spaljujete jer mogu da predstavljaju deo vas ili vaše prošlosti. Takođe se setite kako ste se osećali u vašem snu. Ovaj san može da simbolizuje podmlađivanje i ponovno rođenje.

  Ako u snu palite stari nameštaj, to bi se moglo odnositi na život sa bivšim ili razvedenim supružnikom kojeg se više ne želite sećati.

  Ako sanjate da neki predmet gori, i da se osećate depresivno, taj san vam govori da se prepustite i počnete ispočetka. Sanjati o spaljivanju slika ili foto albuma simbolizuje da želite da zaboravite na svoju prošlost.

  Advertisements

  Sanjati kuću ili stan u požaru

  Vreme je da započnete život iznova i promenite svoja stara verovanja i način života. Ako nastavite svojim starim putevima, sve će izgoreti.

  Ako se takav san ponavlja, to znači da možda niste spremni za promene i borite se da ih sprečite. Vaš najbolji način delovanja je da stvari ili promene preduzimate polako i postepeno.

  Ako ste sanjali ovaj san dok imate problema sa članovima porodice ili bliskim prijateljima, to znači da morate pronaći način da se pomirite. Učinite to pre nego što vam požar ili sukob progutaju celu kuću.

  Sanjati da gasite požar

  To znači da niste spremni da se suočite sa promenom, provedete više vremena i razmislite o tome kako se suočavate sa svojim problemima.

  To je takođe znak da biste trebali ukloniti svoje negativne emocije. Takođe, bilo bi dobro da uštedite više novca za teške dana.

  Sanjati eksplozije u požaru

  Ovaj san simbolizuje potisnuti bes koji se sprema da „eksplodira“ u vama. Nađite način da se oslobodite besa ili će stvari uskoro krenuti naopako.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da ste se opekli ili povredili u eksploziji, to znači da ćete se suočiti s nepravednim optužbama. Sanjati da ste obavijeni plamenom od eksplozije sugeriše da ste iskorišćeni.

  Sanjati požarni alarm ili požarnu vežbu

  Gledanje požarnog alarma ili učešće u vatrogasnoj vežbi znači da nečemu treba vaša pažnja. Možda imate nešto što treba pogledati i održavati. Ovaj san je podsetnik da proverite rezervne planove. Imate li spreman rezervni plan ako sve pođe po zlu?

  Sanjati požar i vodu

  Kada u snu vidite zajedno požar i vodu, to znači da postoji hitna potreba da u svoj život unesete ravnotežu. To je takođe prikaz podeljene ličnosti koju imate. Svi mi imamo dve različite ličnosti za koje se čini da su uvek u sukobu. Jedan deo vašeg srca možda želi jedno, a drugi drugo.

  Ovaj san znači da prolazite kroz komplikovanu situaciju u svom životu. Osećate potrebu da brzo popravite stvari, ali sukob deluje kao prepreka u tom procesu. Taj san je takođe poruka da se morate usredsrediti na svoju budućnost i održati ravnotežu.

  Sanjati vatrogasce

  Ovaj san znači da imate želju da budete spašeni ili spasite druge. Možda imate ozbiljnih životnih problema ili poznajete neke ljude koji ih imaju. Pomoglo bi ako biste se oslonili na svoju snagu i snagu volje da prođete kroz teška vremena.

  Taj san znači da morate rizikovati da zaštitite ono što vam je dragoceno. Spremite se da se suočite sa predstojećim problemima kako biste zaštitili ono što vam je drago.

  Advertisements
  Advertisements
  Advertisements