Skip to content

Šta znači sanjati poznatu ličnost?

  Sanjati slavnu ličnost, ukazuje na određene uzore i visoke težnje koje želite da postignete za sebe. Međutim, takođe može da znači da gledate previše unapred.

  A možda ćete sami sebe razočarati. Snovi vezani za slavne osobe uvek mogu biti predstavljanje prave slavne ličnosti, možda ste ih obožavali. A san odražava vašu budnu fascinaciju ili opsesiju.

  Advertisements

  Razmotrite kontekst sna, vaše interakcije i emocije povezane sa snom kako bi dobili bolju sliku i tumačenje.

  Sanjati da poznata ličnost jede sa vama

  Sanjati da poznata ličnost jede s vama znači da postoji ideja ili situacija za koju smatrate da je važnija od bilo čega drugog u vašem životu. Bavite se nečim vrednim što će vas odnegovati i dati vam energiju i život.

  Sanjati da upoznate poznatu ličnost i postanete prijatelji

  Sanjati kako postajete prijatelj sa poznatom osobom nakon što ste je upoznali, predstavlja vašu idealizovanu verziju nekoga koga poznajete u svom životu.

  Advertisements

  Nadate se da biste se mogli ponašati više poput nekoga drugog ili pokazati svoje kvalitete. Takođe bi moglo da se odrazi na to da gledate s visine na ljude oko sebe i želite da se uklopite u druge krugove društvenog života kojima se divite.

  Sanjati da vam poznata ličnost daje novac

  Sanjati poznatu ličnost koja vam daje novac znači da će neki moćniji ili poznatiji prepoznati vaš rad. On ili ona će vam pružiti novčane bonuse ili dodatke. Dobićete neki znak potvrde i priznanja.

  Advertisements

  Sanjati da grlite poznatu ličnost

  Sanjati da zagrlite slavnog glumca / glumicu ili poznatu ličnost u snu, znači da maštate o idealnoj romansi i ljubavi. Možda gledate samo pozitivne strane i ignorišete negativne veze.

  Sanjati glumu ili pevanje sa poznatim ličnostima

  Sanjati da ste na sceni ili zajedno glumite ili pevate sa nekom slavnom ličnošću, znači da imate izuzetno visok nivo samopouzdanja. Ne plašite se da se predstavite važnim ljudima i široj javnosti. San znači da ste arogantni. Možda pokazujete aroganciju ili se hvalite svojim mogućnostima ili srećnim prilikama.

  Sanjati da vas poznata ličnost ljubi

  Sanjati da vas poznata ličnost ljubi, znači da bi vas neka poznata ličnost mogla primetiti. Možda ćete dobiti određeni vremenski period slave nakon što vas pomenu na društvenim mrežama.

  Sanjati venčanje sa poznatom ličnošću

  Sanjati da se venčate sa slavnom ličnošću, znači da ćete sklopiti veliki ugovor ili upoznati glavnu poslovnu ličnost. Ova prilika će se pokazati uspešnim dugoročnim radom za vas ako ste spremni da negujete taj odnos.

  Sanjati da se plešete sa poznatom ličnošću

  Sanjati da plešete sa slavnom ličnošću znači da ste sklopili veliki posao sa određenim važnim pojedincima iz neke organizacije. Predstavljate svoj najbolji rad i utiske kako biste mogli da zaključite dogovore. Spoj sa slavnom osobom u snu ukazuje na važnu poslovnu prezentaciju ili konferencije koje bi mogle biti vaša velika stvar.

  Advertisements

  Sanjati da spavate sa poznatom ličnošću

  Sanjati da imate intimne odnose sa slavnom ličnošću znači da ste spremni na puno žrtava. Ništa vas neće sprečiti da se približite osobi ili načinu života kojem se divite. Izlažete i prikazujete svoj napor da i sami postanete uspešni i poznati.

  Sanjati da varate partnera sa poznatom ličnošću

  Sanjati varanje ili aferu sa slavnom ličnošću, znači da ste sakrili sliku od javnosti. Imate određene tajne želje koje želite da budu privatne. Te želje uključuju neku vrstu izvođenja ili pokazivanja stvari na koje ste ponosni. Možda zaista uživate u pevanju ili glumi, ali imate problema kada to radite pred publikom.

  Sanjati da poznata ličnost umire

  Sanjati slavnu osobu koja umire u snu, moglo bi se odnositi na stvarnu smrt slavne ličnosti sa kojom ste posebno povezani. Ako ste čuli na vestima o smrti slavne ličnosti, moglo bi da znači da vas je uzor ili poznata ličnost razočarala u životu. Više se ne ugledate na neke poznate ličnosti nakon što su rekle ili izrazile određene ideje ili mišljenja.

  Sanjati omiljenu poznatu ličnost

  Sanjati  svoju omiljenu slavnu ličnost ili se zaljubiti u nju tokom sna, može biti odraz vaše želje da upoznate i pozdravite stvarno tu osobu. Ili može biti odraz kvaliteta ili ličnosti koje želite sami da postanete.

  Sanjati slavan par

  San koji se usredsređuje na slavne parove, signalizuje vaš vlastiti osećaj neadekvatnosti ili da ste nedovoljno dobri.

  Takav san obično uključuje žensku ili mušku slavnu ličnost u koju biste mogli da se zaljubite ili joj se divite, a istovremeno možete biti zavidni njegovom ili njenom partneru što su imali sreće da budu u romantičnoj vezi. Možda želite da budete privlačniji kako biste sami stekli takvog romantičnog partnera.

  Advertisements

  Sanjati da ste u vezi sa poznatom ličnošću

  Sanjati da imate slavnog dečka ili devojku dok ni sami niste poznati, znači da se u životu suočavate sa nekim problemima intimnosti. Možda mislite da je vašoj drugoj osobi teško pristupiti.

  Nemate jednaku ravnotežu među ljudima u vašem životu. Možda je vaš rad manje cenjen i zapažen u poređenju sa drugima. Osećate se razočarano jer ulažete isto toliko truda.

  Sanjati da neko koga poznajete postane slavan

  Sanjati nekoga koga poznajete da je postao slavna osoba znači vaš strah od gubitka prijateljstva s nekim. Neko može dobiti bolje mogućnosti i poboljšanje, tako da više neće ostati u vašem društvenom krugu.

  Sanjati da postanete poznata ličnost

  Sanjati kako postajete poznata ličnost, znači vašu nezdravu želju da budete bolji od svih ostalih. Želite da budete u centru pažnje i aktivno tražite tuđu pažnju.

  Sanjati pokojnu slavnu ličnost koja se vraća u život

  Sanjati preminulu slavnu ličnost da je živa, znači fazu života koja je možda prošla za vas i koja se vraća u fokus. Uzmite u obzir vremenski period koji ste najviše povezali sa tom slavnom ličnošću. Možda film ili pesma koja bi mogla pokrenuti neko sećanje. San signalizuje i podseća vašu podsvest na ta vremena.

  Sanjati venčanje poznatih

  Sanjati venčanje poznatih ličnosti znači vaše želje i izraze da drugima javno otkrijete svoju naklonost i ljubav prema supružniku. Na primer, možda biste želeli da delite svoje voljene na društvenim mrežama poput Facebook-a ili Instagrama. Osećate se bolje ako objavite svoj život da ga vide svi ostali. Tražite potvrde svojih romantičnih veza u vašem društvenom krugu.

  Advertisements

  Sanjati kuću poznate ličnosti

  Sanjati da ste posetili ili gledali kuće poznatih u snu znači vašu želju za drugačijim, ali glamuroznijim ili uzbudljivijim životnim stilom od vašeg. To bi mogao biti znak da niste zadovoljni trenutnim životom. Istražujete načine kako biste ga poboljšali.

  Sanjati mnoge poznate ličnosti zajedno

  Sanjati mnoge poznate ličnosti koji se okupljaju na svečanim zabavama ili događajima, ukazuje na to da vam treba više uzbuđenja i avanture u vašem životu. Imate visoko mišljenje o sebi, ali ne želite da se izolujete od drugih.

  Stoga ćete verovatno nastaviti da se penjete na društvenoj lestvici. Želite da budete u društvu sa drugim ljudima koje vi smatrate dostojnima. San takođe znači da ćete verovatno ostaviti postojeće prijatelje iza sebe. Vodite glamurozniji i moderniji način života.

  Sanjati poznatu internet ličnost

  Sanjati poznatu ličnost poput popularnog YouTubera ili Tvitch strimera, znači da ćete svoju poruku i mišljenje moći da prenesete drugima i vremenom utičete na njihove stavove i postupke. Međutim i od drugih biste mogli brzo da dobijete povratne informacije.

  Budite svesni neverice i neodobravanja ljudi oko vas kada proširite svoj uticaj. Neprekidno tražite mišljenja i potvrde kako biste mogli da se poboljšate i razvijate.

  San ukazuje na to da vam možda nedostaju određene inhibicije privatnosti. Voleli biste da drugi saznaju više o vama. Smatrajte da ste dosledni svojoj poruci ili izrazima i budite verni sebi. Ne možete se smiriti i apelujete na sve u svom društvenom krugu.

  Advertisements

  Šta znači sanjati poznatu ličnost?

  Poznata ličnost u savremenoj knjizi snova nagoveštava predstojeće nevolje, nažalost, bez ikakvog pozitivnog rezultata, iako ste na to mnogo računali.

  Ako ste slučajno sreli poznatog glumca ili pevača i zatražili autogram, ovaj san predviđa brzi rast u karijeri ili pokroviteljstvo bogate i uticajne osobe. Njegovo interesovanje za vas može biti preplavljeno skandalima među članovima porodice koji mogu završiti razvodom.

  Ako ste se u snu ponašali kao svetski poznata ličnost, u stvarnosti biste mogli doživeti gorko razočaranje jer svoje sposobnosti ne možete pravilno da odredite.

  Ako ste sanjali da ste slavnoj ličnosti pružili važnu uslugu, u stvarnosti ćete kriviti svoju sudbinu, jer ne možete da ostvarite sopstveni potencijal.

  Ako ste sanjali da ste bili sa poznatom ličnošću, očigledno u stvarnom životu previše volite sebe i sigurni ste da će se uskoro dogoditi velika dostignuća. Teško se fokusirate na sitnice svakodnevnog života, jer ste prilično umorna osoba.

  Ako ste sanjali da ste lepo razgovarali sa nekom poznatom ličnošću, to ukazuje na to da ste sumnjičava i nepoverljiva osoba, zato nemojte biti iznenađeni svojom usamljenošću.

  Advertisements

  Miller je sanjanje poznate ličnosti protumačio kao najavljivača pozitivnih promena u poslovnoj sferi. Možda će vam biti ponuđena veća plata ili unapređenje.

  Ako ste sanjali izvanrednog naučnika – ovo je upozorenje da kada donosite značajnu odluku koja vam može dramatično promeniti život, budite oprezni, ne zaboravite da izgled može da vara.

  Sanjati razgovor sa poznatom ličnošću nagoveštava poboljšanje materijalnih uslova, autogrami – značajan profit u komercijalnom preduzeću.

  Ako ste sanjali da ste se našli na društvenom događaju među mnogim poznatim ljudima, to nagoveštava pristojnu ponudu koju ćete dobiti u dogledno vreme i ovo će vas vrlo brzo popeti na karijernoj lestvici.

  Advertisements
  Advertisements