Šta znači sanjati prase?

Sanjati prasad je povezano sa neznanjem, nečistoćom, proždrljivošću, tvrdoglavošću, pohlepom i preteranim uživanjem. To ima neke veze sa vašim finansijskim napretkom, intimnim životom, vezama i ukupnim ličnim razvojem.

Ovaj san je podsetnik da budete pažljivi, strpljivi i prijemčivi za nekoliko promena koje će se dogoditi u vašem životu.

Advertisements

Snovi koji uključuju prasad će se razlikovati u zavisnosti od toga kako gledate na tu životinju. Konkretno prase koje ste videli u snu, njegov pol, boja i stanje imaju svoje odgovarajuće tumačenje.

Prasad u snu simbolizuje bogatstvo, naporan rad, strpljenje i poštenje. Prisustvo domaćih prasića u vašim snovima može ukazati na prosperitet, sreću i plodnost.

S druge strane, san o divljim prasićima povezan je sa požudom, pohlepom, sebičnošću, kao i nedostatkom ravnoteže u vašem životu.

Neke kulture povezuju prasad sa nečistoćom, proždrljivošću, lenjošću i pohlepom. Drugi ih povezuju sa lošom srećom. Jesti prasetinu se u judaizmu i islamu smatra grehom. Adventisti sedmog dana takođe to zabranjuju.

U Koreji, san o prasićima simbolizuje novac i sreću koja će se uskoro dogoditi. I evropska kultura i kineski zodijak smatraju prase dobrim znakom u snu. U Nemačkoj se prasad takođe vezuje za obilje i sreću.

Advertisements

Mala prasad viđena u snovima povezana su sa određenim pozitivnim dobicima i finansijskim koristima. Ovo predstavlja dobar trenutak za ulaganje u ovom periodu u životu.

U skladu sa tim, prase u snu bi takođe moglo predstavljati sporedne projekte koji bi vam mogli biti od koristi. Još jedna stvar koja bi mogla značiti je mogućnost ljubavi i braka. San se može povezati i sa postizanjem ličnog rasta.

Sanjati mrtvo prase

Sanjati da vidite mrtvo prase znači da snižavate svoje standarde. Ovaj san može biti dobra stvar ako imate nerealno visoke standarde. To takođe može biti znak kraja loše faze ili pogrešne odluke koja utiče na značajne aspekte vašeg života.

Sanjati da hranite prasad

Sanjati da hranite prasad znači da se osećate uvereni u svoj uspeh. To takođe može da simbolizuje da biste mogli učiniti nešto drugačije u rešavanju finansijskih pitanja.

To znači da trenutno odlažete nešto za buduću upotrebu. To može biti u obliku novca ili drugih resursa koji će vam biti potrebni u vremenima krize.

Sanjati da prodajete prasad

Prodaja prasića u snu je pozitivan znak. To znači da ćete moći da priuštite nešto što već neko vreme planirate da kupite. To znači da će se vaš trud i strpljenje na kraju isplatiti.

S druge strane, ovaj san bi takođe mogao da simbolizuje komplikovane i zbunjujuće situacije. Ovo bi takođe mogao biti znak da trebate da pronađete jasnu viziju u vašem životu.

Sanjati da koljete prasad

San o klanju prasića je dobar znak. To simbolizuje da ćete biti nagrađeni za svoj naporan rad. U nekim slučajevima to može da simbolizuje katastrofu, razdvajanje unutar porodice i da će rešavanje otvorenih pitanja biti teško.

Sanjati da jašete prase

Sanjati da jašete prase simbolizuje potrebu da preuzmete kontrolu nad negativnim osobinama određene osobe. Ove osobine vas muče do te mere da se pojavljuju u vašim snovima.

To može da simbolizuje i sreću i uspeh u karijeri i investicijama. Takođe sugeriše da bi vaša veza mogla procvetati, ali morate paziti na mogući ljubavni trougao.

Sanjati da trčite za prasetom

Osoba koja sanja da trči za prasetom treba da proceni svoje trenutne planove i napore jer oni mogu propasti. Najbolje je da ponovo procenite opcije i odmah promenite smer kretanja.

Advertisements

Ovaj san je takođe znak hrabrosti, zaštite i samopouzdanja. Taj san simbolizuje samopouzdanje u postizanju svojih ciljeva i činjenju dobrih stvari ne očekujući ništa zauzvrat.

Sanjati da držite prase

Sanjati o ovom specifičnom scenariju simbolizuje profitabilnost od ulaganja u akcije ili nekretnine. Ovo je znak da biste trebali rizikovati u poduhvatu o kojem razmišljate već duže vreme.

Sanjati nesrećno prase

Sanjati nesrećno prase simbolizuje porodične probleme. Može doći do nerešenog sukoba u porodici. To je razlog zašto se to manifestuje u vašim snovima. San vas ohrabruje da preduzmete korake u rešavanju ovog sukoba.

Ovaj san takođe može značiti da ste bili nezahvalni prema stvarima koje imate u životu. Trebate da naučite da budete zahvalni i da prepoznate da su ove stvari privremene i da se lako mogu oduzeti.

Sanjati debelo prase

Videti veliko ili debelo prase u snu simbolizuje nepropisno stečeno bogatstvo koje je ukorenjeno u pohlepi. Ova dobit se stiče na način koji je nepravedan prema drugima.

Ovaj san treba shvatiti kao upozorenje da preispitate i promenite svoje načine poslovanja, jer to nije ispravna stvar.

Sanjati zdravo prase

Videti zdravo prase u snu je dobar znak. To simbolizuje uspeh u poduhvatima kojih niste svesni ili su skriveni od drugih. To je znak finansijskog napretka i dobrog perioda za rizike i ulaganja. Takođe bi moglo da simbolizuje rođenje bebe.

Sanjati bolesno prase

Ovaj san simbolizuje neosetljivost i neodgovornost. Mogli biste imati ovakav san u periodu zanemarivanja, kada dopustite da vas život kontroliše umesto da bude obrnuto.

San vam govori da se saberete i preuzmete kontrolu nad svojim životom. Ovo može biti znak da će se uskoro pojaviti manji problemi na poslu i da će vam trebati pomoć kolega i prijatelja da ih prevaziđete.

Sanjati da vam je prase kućni ljubimac

Generalno, kućni ljubimci svojim vlasnicima daju osećaj sreće i ispunjenja. S tim u vezi, sanjanje praseta kao kućnog ljubimca predstavlja ova pozitivna osećanja koja ćete doživeti u budućnosti.

Sanjati nekoliko prasića

Ovaj san je manifestacija vaših teškoća u životu. Ovo može doći iz osećaja da ste nadvladani ili zbog osećaja malenosti i traženja utehe u preteranoj hrani.

Alternativno, ovo bi moglo da simbolizuje vašu uništenu reputaciju. Ovo će se desiti zato što će određeni ljudi iskoristiti vaše reči, postupke ili prošlost i iskoristiti ih protiv vas.

Advertisements

Sanjati prase u blatu

Sanjati prase u blatu bi moglo biti povezano sa načinom na koji se osećate necenjenim ili nepoštovanim od strane svog partnera.

Trebate da progovorite o ovom pitanju kako bi sprečili njegovo pogoršanje. Sanjati prase u blatu takođe može značiti da se osećate kao da ste pod pažnjom od strane osobe koja vam je bliska.

Sanjati da vas prase ugrize

Sanjati da vas prase ugrize predstavlja obilje i dobitak u budućnosti. Ovo je pozitivan san, posebno ako ulažete u finansijske poduhvate. Ovo je znak da ćete imati sreće i da će se vaš plan uskoro ostvariti.

Sanjati da vas prase napadne

San o agresivnom prasetu koje vas napadne, simbolizuje nečisto okruženje kojim ste okruženi. Ovaj san je ohrabrenje za vas da rasčistite i očistite svoj dom ili radno okruženje.To takođe može biti znak pohlepe koja je negativno uticala na vaš karakter.

Sanjati da prase trči

Sanjati prase koje simbolizuje kako ste se ophodili prema drugim ljudima. To znači da ste sebični i nepristojni. To je znak da treba da se preispitate i popravite svoje ponašanje.

Sanjati da prase cvili

Prase koji cvili u snu nosi loš znak. Ovo je podsetnik da trebate da delujete brzo u donošenju odluka jer šanse trenutno nisu u vašu korist, a prilika bi uskoro mogla nestati. To takođe može značiti da ćete dobiti loše vesti vezane za nekog od vaših prijatelja koje niste videli neko vreme.

Advertisements

Sanjati da prase govori

Ako prase u snu govori i vi razumete šta govori, trebalo bi da to iskreno uzmete u obzir. Ove reči mogu biti korisna mudrost primenljiva na poslovne poduhvate.

Sanjati da prase leti

Prase koje leti u snu znači da ćete prevazići svoje borbe i izazovi će uskoro nestati. Međutim, ako vaš san ima negativnu konotaciju, na primer ako prase leti i padne na zemlju, to je znak da nećete moći da postignete ambiciozan cilj.

Ovo takođe može predstavljati određene ljude u vašem životu koji teže nedostižnim ciljevima. Ovo je manifestacija vašeg neodobravanja puta kojim oni idu.

Sanjati čisto prase

Sanjati čisto prase je manifestacija osećanja prema određenoj osobi. To se možda odnosi na neku osobu u vašoj blizini, koja se menja na bolje i pokušava da se „očisti“. Međutim, vi ostajete neubeđeni u ove promene i još uvek verujete da će „svinje uvek biti svinje“.

Sanjati podivljalo prase

Prase koje divlja u snu je znak nestabilnog emocionalnog stanja. Možda prolazite kroz težak period i teško vam je da kontrolišete svoje emocije. San o podivljalom prase takođe može da nagoveštava finansijske zastoje.

Sanjati da se prase pretvori u neku osobu

Ako ste sanjali da prase postane neka osoba, treba da se pozabavite postojećim problemima i radite na rešavanju mogućih sukoba. Ovaj san takođe može ukazati na predstojeće rasprave sa nadređenima.

Možda ste uključeni u situaciju u kojoj će vam biti potrebna pomoć i podrška drugih ljudi. Ovo bi mogao biti znak da možete biti umešani u tužbu.

Sanjati ružičasto prase

Ovaj san može biti upozorenje da morate biti oprezni u interakciji sa ljudima. Osoba kojoj verujete može na kraju da vam zabije nož u leđa zbog ljubomore i sebičnosti. Morate biti osetljivi u izboru reči i pokazivanju samopouzdanja.

Sanjati belo prase

Belo prase simbolizuje nove odnose. Možete upoznati nove ljude i stvoriti nove veze i prijateljstva. Ovo takođe može da bude znak tvrdoglavosti i podsetnik da budete oprezni kada imate posla sa različitim ličnostima. Ako je trudna žena sanjala belo prase, to znači da će roditi devojčicu.

Sanjati crno prase

Ovo simbolizuje pohlepu u vama i vašoj porodici. Ovo je znak da morate biti zadovoljni blagoslovom koji dobijate. Ako je žena koja je trudna, sanjala o crnom prasetu, to znači da će roditi dečaka.

Advertisements