Šta znači sanjati prosidbu?

Postoje različiti snovi o prosidbi, zajedno sa njihovim tumačenjima, a oni su sledeći.

Sanjati prosidbu ili primanje predloga za brak

Takav san obično odražava vašu želju da budete sa partnerom u posvećenijoj vezi jer ste stvarno zaljubljeni. Takođe može otkriti da podsvesno želite da budete romantično povezani sa osobom koja vas zaprosi u snu.

Advertisements

Sanjati neuspelu prosidbu

Ako ste sanjali da vas zaprose ili ste predlagali da se venčate sa trenutnim partnerom, a nije uspelo, to bi moglo biti strogo upozorenje o vašim trenutnim životnim okolnostima.

Stoga biste trebali biti zabrinuti zbog svog ljubavnog života, jer biste možda mogli da budete maltretirani od svog partnera.

Otuda bi san značio da ne želite da se venčate s tom osobom, jer ne osećate da je ona prava za vas. To bi mogao biti odraz vaše negativnosti i sumnji u pogledu venčanja sa tom osobom u stvarnom životu.

Sanjati dogovoreni brak

San o dogovorenom bračnom predlogu sa nepoznatom osobom ili onome ko vam se u snu ne sviđa otkrio bi neke trenutne okolnosti koje doživljavate.

Na primer, možda se osećate ograničeno i nedostaje vam kontrole u ​​nekim situacijama u životu. Ili ćete možda biti pod pritiskom da uradite ili prihvatite nešto što vam se ne sviđa, ali ne možete da kontrolišete tu situaciju.

Advertisements

Neka osećanja donose frustracije; dakle, san možda ukazuje na to da ste ušli u neku novu fazu od koje se bojite ili vam ta faza nije poznato.

San takođe može ukazivati na prihvatanje promena iako vam se nikada nisu svidele, osećaj da ste van kontrole i da ste pod pritiskom.

Sanjati da vas bivši partner zaprosi

Takav san može ukazivati na to da ste se pomirili sa bivšim partnerom i da ste naučili na svojim greškama.

Ako u snu prihvatite prosidbu od bivšeg partnera, to bi moglo značiti da ste i dalje vezani za prošlost. San bi mogao da vas upozori da ostavite istoriju iza sebe i krenete dalje dok se fokusirate na svoju budućnost.

Ako ste trenutno u vezi i rado prihvatate predlog za brak od bivšeg partnera, onda biste ovaj san trebali smatrati ozbiljnim upozorenjem.

Takođe treba da preispitate svoja osećanja prema sadašnjem partneru. To takođe može ukazivati na to da niste zadovoljni vašom stalnom vezom, jer vaša osećanja prema njemu / njoj nisu toliko jaka.

Vaša podsvest bi vam sugerisala da vaš trenutni partner ne može biti „pravi“ za vas. Stoga biste trebali razmisliti o tome da napravite promene u svom ljubavnom životu.

Sanjati da vas komšija zaprosi

Sanjati da dobijete predlog za brak od komšije obično ukazuje na dobar znak. Ako prihvatite predlog za brak sa komšijom, ovaj san sugeriše uspeh u vašim sadašnjim i budućim naporima.

Šta god trenutno planirate da uradite, biće uspešno, i uopšte ne treba da brinete. Međutim, ako ste odbili komšijin predlog za brak, to bi moglo značiti da bi vaši postupci mogli ugroziti vaše trenutne napore i planove.

Takođe, to bi umanjilo uspeh vaših napora, a u nekim slučajevima ih i potpuno uništilo. To bi vas onda navelo da doživite niz neželjenih događaja koji bi vas mogli sprečiti u postizanju ciljeva.

Ako ste u snu odbili predlog za brak, budite oprezni u vezi sa svojim postupcima u vezi sa svojim trenutnim projektima i poduhvatima i pokušajte da sprečite da ih slučajno i nevoljno ugrozite.

Sanjati prsten za prosidbu

Verenički prsten u predlogu za brak deluje kao simbol obaveza između para. Stanje u kojem vidite prsten, bilo da li je lep ili ružan ili je savršen ili ne, ukazuje na mnogo toga.

Advertisements

Ako vam se učini ružnim i ne želite da ga nosite, to može značiti da se ne osećate posvećeno trenutnom vereniku ili partneru.

Međutim, ako prihvatite prsten i on nije tako savršen ili je čak ružan, to može ukazivati na to da je vaša posvećenost partneru / vereniku stvarna.

Ako se sećate kako ste odreagovali na ružni verenički prsten u snu, tada možete steći sjajne uvide i tragove o svojim najdubljim osećanjima.

Ako sanjate da u vašem snu nema prstena za brak tj. vereničkog prstena, to može odražavati da još uvek niste spremni za dugoročnu obavezu ili vezu.

To može značiti da se osećate zabrinuto zbog nekih faktora koji mogu verovatno proizaći iz materijalističkih faktora kao što su troškovi venčanja i zajednički život uopšte.

Advertisements
Advertisements