Skip to content

Šta znači sanjati roštilj?

  Pečenje hrane na roštilju za razliku od prženja ili kuvanja u rerni je verovatno bolje za telo, tako da san o roštilju sugeriše da želite da budete zdraviji.

  Možda ste preterali kada su u pitanju vaše navike u ishrani i morate malo da vratite stvari unazad. Razmislite šta možete da promenite i uradite da bi vaša ishrana bila bolja za vas i da biste se osećali živahnije?

  Advertisements

  Drugo tumačenje je da vas neko trenutno ‘prži’ u vašem životu. Drugim rečima, ova osoba želi da vam postavi mnogo pitanja o sebi ili o tome šta ste radili. To može biti vaš menadžer na poslu ili prijatelj ili član porodice koji želi da sazna više o vama.

  Ako je ovo drugo i ako vam ovaj način ispitivanja izaziva nelagodu, možda je vreme da toj osobi kažete da to više nije prikladno – posebno ako ne znate koji su njeni motivi za to. U profesionalnom okruženju, ova pitanja mogu biti opravdana, pa budite sigurni da imate spremne odgovore na sve.

  Možda ste zabrinuti zbog toga što vas nadređeni pritiska ako u poslednje vreme niste radili kako treba. Ako mislite da jeste, zapitajte se kako možete da ispravite pad u motivaciji koji vas možda muči.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da roštiljate, to može značiti da se radujete lepšem vremenu koje će vam omogućiti da ovo radite više ako je to nešto u čemu uživate. Možda su vas životni uslovi ili vremenske prilike sprečili da se bavite ovom aktivnošću.

  Videti roštilj na balkonu ili terasi u vašem snu, može značiti da ste trenutno ograničeni u svom životu. Ko ili šta ometa vaš napredak ili kretanje? Ako možete tačno da odredite uzrok ovog osećanja, možda ćete moći da se oslobodite njega ili osobe koja pokušava da vas kontroliše.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da roštiljate, taj san takođe može da simbolizuje vašu potrebu da se vratite osnovama. Možda ste u poslednje vreme previše komplikovali stvari i morate da živite jednostavnije.

  Ako ste nešto zapalili na roštilju, moguće je da ste preterali sa nečim ili nekim. Možda ste pokvarili ili uništili situaciju ili vezu jer ste bili ometeni ili vam je nedostajalo veština/iskustva da nešto uradite ili ispravite.

  Pokušajte da se ne zaglavite previše – imate drugu šansu da se iskupite. Ovom prilikom ništa loše nije ispalo od toga, osim rasipanja sredstava ili osećanja stida ili sramote. Imajte na umu da bi sledeći put moglo biti mnogo gore u pitanju.

  Advertisements
  Advertisements