Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini slučajeva, zato što je Vaš sin deo Vas, sanjanje o njemu simbolizuje Vaš potencijal.

Imati decu uvek znači da smo anksiozni i ovaj san bi mogao biti samo Vaša unutrašnja misao i briga o Vašem sinu u svakodnevnom životu. Kontekst sna takođe je važan, ali generalno ovo je pozitivan san. Može se odnositi na novi poduhvat ili nove početke.

Advertisements

Videti ili razgovarati sa sinom je dobar znak u snovima. Sanjati da Vam se dečak smeška simbol je ljubavi i ukazuje na prijatne veze u Vašem životu. Ali ako Vaš sin plače u snu, to bi mogao biti znak bolesti i razočaranja.

Ako žena sanja da neguje svog sina, trebala bi biti oprezna u poverenju drugim ljudima jer bi mogla imati oko sebe lažne prijatelje.

Ako vidite svog mladog sina kako puzi ili hoda sam po sebi u vrlo mladom dobu, to je znak da možete samostalno delovati i razmišljati, te da ste veoma samostalni. Ako je u snu Vaš sin poslušan i pažljivo vas sluša, to znači da će se Vaše nade i snovi ostvariti. Dobar sin u snu je vrlo pozitivan znak.

Sanjanje Vašeg sina takođe bi moglo značiti da će Vas sin učiniti ponosnim u stvarnom životu. San o Vašem sinu odnosi se na Vaš potencijal jer je Vaš sin deo Vas.

Takođe, sve nade koje imate za svog sina u stvarnom životu odnose se i na Vas, pa makar i samo podsvesno, koliko puta roditelji žele za svoju decu ono što su želeli za sebe, a možda i nisu ostvarili.

Advertisements

Stoga, sanjanje o Vašem sinu može probuditi vlastiti potencijal na neočekivane načine. Ako je u snu Vaš sin oženjen, to može značiti predstojeće porodične probleme.

Ako Vaš sin nije oženjen, to takođe može biti znak porodičnog problema koji vam dolazi. Dobar provod u životu se navodi ako se Vaš sin pridruži vojsci ili je u vojsci. To može značiti da će Vam se ambicije ispuniti.

Videti sebe u snu o svom sinu znači da predstoje novi finansijski sporazumi. Imati više sinova u snu sugeriše avanturu pred sobom. To bi se moglo odnositi na vrlo dobar novi početak u životu.

Ako dečaci plaču, predlog je da obratite pažnju na detalje u Vašoj novoj avanturi, jer problemi mogu proizaći iz pogrešnih detalja. Mogli biste biti ranjivi, ali ovaj san Vam govori da obratite više pažnje kada krenete na novi put.

San o više sinova takođe se odnosi na potrebu za kreativnošću i stvaranjem novih ideja u budućnosti. Sanjati o rođenju sina može Vam predvideti umor u Vašoj bliskoj budućnosti.

Ako je rođenje bilo kasno, to je znak kašnjenja u stvarnom životu, ali ako je rođenje bilo preuranjeno, to znači da morate da poboljšate svoje planove za veće ciljeve u životu. Šta god da radite sada ne odgovara Vašem sopstvenom potencijalu. Možete i više.

Ako u snu Vaš sin spava, to znači mirno vreme koje je pred vama, i da ćete moći da se odmarate. Ako Vaš sin plače u snu, to je znak prepreka koje su pred Vama, uglavnom na poslu.

Ako je Vaš sin srećan i nasmejan, to znači nove mogućnosti, dobar i nadajući se početak, radost, zadovoljstvo, kao i miran period u Vašem životu. Ako je u snu Vaš sin bolestan, to je obično znak duhovne borbe i možda nekih teških vremena.

Ako Vam sin umre u snu, to ukazuje na gubitak kontrole nad nekim važnim aspektima Vašeg života, možda strah od toga da ne možete ispuniti očekivanja. Ako je Vaš sin kidnapovan, zarobljen, ubijen ili oduzet od Vas, znači da se sloboda osporava.

Deca u snu često predstavljaju kakav ste roditelj, a sanjati da Vam je sin otet ili kidnapovan predstavlja noćnu moru roditelja. Kad spavaju, razdvajamo se od svoje dece, prirodno je biti zabrinut za njih.

Na čudan način, san da Vam je sin otet što znači da osećate svoju slobodu da radite kako želite bez brige, Vaše dete uzima. To što vidite vaše dete oteto u snu znači da ste trenutno emocionalno krhki.

Važno je da je Vaš sin u snu očigledno srećan i zadovoljan. Ako je Vaš sin nesrećan, to pokazuje da trebate da rešite problem u svom životu.

Advertisements

Trenutno ste verovatno nesrećni, a ovaj san je odraz tog osećaja. Sin takođe može da predstavlja posao koji obavljate, misli koje svakodnevno imate i koga vodite svetu oko sebe, ali i Vaše misli o sinu u stvarnom životu.

Sanjati sina i ćerku

Sanjati da se istovremeno nalazite oko svog sina i ćerke ili komunicirati s njima na bilo koji zamisliv način, poput igranja igre ili razgovora, moglo bi biti vizija koja će Vam predskazati da će Vam predstojeća budućnost doneti određene poteškoće i izazove koji bi pomalo pokvarili nedavni ambijent sreće i uspeha proisteklih iz Vaših poslednjih dostignuća i pobeda.

Ova dešavanja bi od Vas zahtevala da uložite značajnu količinu vremena, emocija i napora da ispravite svoj život i vratite sve u uobičajeno stanje. Imajte na umu da je ovo tumačenje tačno bez obzira da li imate decu u budnom životu.

Sanjati zagrljaj sa sinom

San u kojem ste zamislili da grlite svog sina, bez obzira ko je bio inicijator ovog zagrljaja, obično se smatra izuzetno povoljnim znakom. To predviđa nadolazeći uspeh i sreću, kako za Vas tako i za one ljude koje smatrate dragim.

Ovaj prosperitet i opšta poboljšanja najverovatnije bi bili povezani sa svim aspektima Vašeg budnog života, ali teško je predvideti koliko bi oni bili dugoročni i dosledni. Ipak, jasno je da će ovaj prilazni period biti obeležen mnoštvom pozitivnih vibracija između Vas i Vaših najmilijih.

Sanjati duge rasprave sa sinom

Sanjati o sebi kako učestvujete u dugoj i napornoj raspravi sa sopstvenim sinom, bez obzira na konkretnu temu o kojoj ste razgovarali, obično se tumači kao odraz nedavne štete koja je naneta članu porodice ili čak Vašem domaćinstvu uopšteno.

Kao alternativa, takva vizija bi mogla da predviđa značajne troškove u predstojećoj budućnosti, kao i nesposobnost da uspešno obezbedite sve potrebe Vaše porodice.

Najverovatnije, ovaj period dugoročno neće rezultirati ozbiljnim poteškoćama, ali će sigurno stvoriti neku privremenu napetost i anksioznost između Vas i najbližih rođaka.

Ako očevi sanjaju sina

Za muškarce koji već imaju sina ili sinove u budnom životu, san u kojem vide ili komuniciraju sa bilo kojim od njih često se tumači kao simbol žaljenja tih ljudi, bilo svesno ili podsvesno, o nekim neispunjenim snovima, neostvarenim težnjama ili neostvarenim ambicijama.

Možda biste se još uvek mogli uznemiriti određenim šansama koje niste uspeli da iskoristite u prošlosti ili nekim mogućnostima koji su bežale zbog Vaše nemogućnosti da ih zgrabite dok ste mogli.

Preporučuje se da shvatite da je prošlost nedostupna i nepromenljiva, pa ako ne želite propustiti bilo koje druge povoljne prilike, prestanite da prebivate u davno prošlim vremenima i usredsredite se na ono što Vam nudi sadašnjost radi prosperitetne budućnosti.

Sanjati gubitak sina koji ne postoji

Sanjati o tome da dobijete sina kog nemate u životu može biti odraz Vaših osećaja prema drugom muškarcu u Vašem životu. Ovo bi mi mogao biti prijatelj, rođak ili supružnik.

U određenom smislu, mogli biste se osećati krivim zbog svojih misli ili postupaka vezanih za ovu osobu, ali niste u stanju ništa da kažete zbog svog položaja.

Advertisements

Ideja da je dečak izgubljen dodatno razrađuje tu ideju, sugerišući da Vaše emocionalno stanje stvara negativnu atmosferu oko Vas. Dok ne budete uspeli da prikupite hrabrost da priznate svoja istinska osećanja, malo je verovatno da ćete imati mir.

Advertisements
Advertisements