Šta znači sanjati školu?

San u kojem se može opaziti škola u kojoj ste nekada provodili vreme studirajući simbolizuje prisustvo negativnosti u vašem životu.

Sanjati da ste u svojoj školi

San u kojem se nalazite u školi simboličan je za neke negativne elemente u vašem životu.

Advertisements

Označava da bi vas ljudi mogli smatrati odgovornim za nešto što ste možda učinili u prošlosti i što bi implicitno moglo imati neki uticaj na njihov život ili što bi ih moglo na neki način zabrinuti.

Sanjati da pohađate školu

Sanjati o tome da idete u školu koju ste već pohađali u prošlosti simbol je malo negativnosti u vašem životu. To znači da ćete se možda morati suočiti sa određenim problemima.

Pored toga, to takođe ukazuje na neke prepreke sa kojima ćete možda morati da se suočite ili se pozabavite njima.

Sanjati da se deca loše ponašaju u školi

Sanjati o bandi neposlušne dece u školi mora se shvatiti kao upozorenje da ćete uskoro postati predmet podvale vaših prijatelja.

Ove praktične šale bi zauzvrat mogle dovesti do posledica i mogle bi rezultirati potencijalnim neskladom između vas i ovih ljudi.

Advertisements

Sanjati da posećujete školu

San u kojem vidite sebe kako posećujete školu koja vam se može činiti nepoznatom, znači da ste obdareni sposobnošću da postanete veliki pisac.

Mogli biste da komponujete zahvalne i dobro napisane romane, a takođe biste bili i vrlo uspešan autor.

Sanjati školu punu života

San u kojem se vidite u školi koja je i središte aktivnosti, kao i ona puna učenika koji su živahni, dinamični i energični, može se smatrati dobrim znakom.

To znači da ćete se popeti na lestvici uspeha i uskoro ćete dobiti unapređenje ili ispunjeniji i nagrađivaniji posao ili viši rang u karijeri.

Sanjati da ste se izgubili u školi

San u kojem sebe doživljavate izgubljenim ili nesposobnim da nađete put do škole znači da imate na čekanju planove koji su i nedefinisani i neostvareni.

Ove neizvesnosti su povezane sa nekim od najnovijih poduhvata ili projekata koje ste preduzeli i zbog vaše nepripreme nisu u mogućnosti da započnu.

Sanjati da ne možete da pronađete čas u školi

San u kojem se nađete nesposobnim da otkrijete gde predavanje traje predstavlja simboliku vašeg pokušaja da ugurate prste u više pita.

To može značiti da ste istovremeno preduzeli previše projekata i preuzeli odgovornost za previše stvari koje se traže od vas ili nekoga drugog.

Sanjati da stojite pored table u školi

San u kojem se nađete na predavanju ili stojite blizu crne/zelene table u školi označava vašu želju da nekoga obavestite o vašoj nameri.

S druge strane, to takođe može da simbolizuje vašu čežnju ili želju da budete privlačni nekome suprotnog pola.

Sanjati tamne figure učenika u školi

Ako sanjate o učionici tmurnog izgleda sa očajnim učenicima koje podučava neko koga poznajete kao njihovog učitelja, to nagoveštava da bi ovaj pojedinac o kome ste sanjali mogao da umre u kratkom vremenskom periodu.

Sanjati da učenici izlaze iz škole

Sanjanje o tome da određeni broj učenika napušta školsku zgradu ukazuje na to da ćete možda možda morati da prođete kroz periode nerazumevanja i zbunjenosti, kao i razdora i prepucavanja sa ljudima koji su vaši poznanici i sa kojima ste svakodnevno u kontaktu.

Advertisements

Sanjati veliku školsku tablu

San u kojem vidite sebe kako stojite pored velike table u školi je pokazatelj negativnosti koja će uskoro ući u vaš život u obliku nekih poraznih vesti.

Pored toga, to bi takođe moglo značiti da ćete se možda morati suočiti sa određenim preprekama koje bi mogle ometati vaš napredak na radnom mestu.

Sanjati školsku uniformu

San u kojem vidite sebe obučene u svoju staru školsku uniformu simbol je pravila i principa kojih se pridržavate do danas i koje ste stekli iz škole.

To znači da ste se uvek pridržavali ovih ideja i verovanja i da ste se pridržavali ovih vrednosti tokom svih vrsta okolnosti.

Sanjati da predajete u školi

San u kojem sebe doživljavate kao instruktora ili učitelja u školi je upozorenje. Nagoveštava da iza vaših leđa kruže negativne anegdote, tračevi ili glasine. Kad postanete svesni čitave ove stvari, to će vas duboko obeshrabriti i zgroziti.

Sanjati da vidite starog učitelja u školi

San u kojem vidite svog bivšeg učitelja u školi simbolizuje vašu sopstvenu tolerantnu i popustljivu prirodu. To znači da ste vrlo susretljivi, kao i da prihvatate nove stvari i ideje, a to vam zauzvrat omogućava da sa relativno lakoćom preduzimate inovativne projekte.

Sanjati školskog učitelja

San u kojem se ponovo upoznajete sa svojim učiteljem iz stare škole simbol je vaših uverenja da se redovno ažurirate u obrazovanju.

Ovo označava vašu želju da proširite i nadogradite svoju mudrost i znanje. Pored toga, to takođe može značiti da volite da provodite vreme radeći na tihim i smirujućim aktivnostima ili hobijima koji vas prepuštaju vedrom raspoloženju.

Sanjati stare školske prijatelje

Sanjanje školskih prijatelja koje ste imali u mlađim godinama, poput osnovne škole, otkriva osećaj nostalgije za vašim bezbrižnijim godinama.

Možda doživljavate veliki stres zbog svojih obaveza, tako da vaš um beži u idealizovani period vaše prošlosti.

Takođe biste se mogli osvrtati unazad, jer imate problema sa trenutnim prijateljstvima ili vezama, pa tražite lekcije iz prethodnih veza koje možete koristiti za rešavanje svojih današnjih problema sa prijateljima ili drugim ljudima koje poznajete.

Sanjati da vas učitelj primorava na sek*

Vaši učitelji u snu, čak i kada ih volite i poštujete u stvarnom životu, predstavljaju autoritete u vašem životu.

Ako ste u snu bili primorani na sek* sa nekim starijim i, možda, iskusnijim, to znači da možda prolazite kroz neki unutrašnji sukob ili otvoreni sukob sa onima koji vrše pritisak i dominaciju nad vama.

Advertisements

Šanse su da ste obavezni da radite ili sledite nešto što ne volite da radite i želite da budete nezavisniji i manje potlačeni.

Sanjati da ste učionici bez učenika i da učitelj nosi crnu košulju

Videti kako pohađate lekciju ili čas sa malo ili nimalo učenika je simbol nekih negativnih emocija koje možda gajite već neko vreme.

Ova negativna osećanja mogu proizaći iz zdravstvenih problema sa kojima se suočavate ili vi ili neko koga poznajete, a sa kojim je najverovatnije povezana crna majica/košulja koju je nosio učitelj u vašem snu.

Treba da se potrudite da ne dozvolite da takva negativnost vlada vašim životom i budite svesni pozitivnih stvari oko sebe.

Sanjati da imate napad anksioznosti tokom školovanja

Zavisno od toga da li u stvarnom životu patite od depresije ili anksioznosti, ova vizija bi mogla imati vrlo doslovno tumačenje.

Škole u vizijama snova obično su povezane sa višim nivoom stresa od normalnog u budnom svetu.

Ako ste student, možda ćete biti pod pritiskom roditelja da biste dobili dobre ocene ili da biste se uklopili sa vršnjacima. Ako ste odrasla osoba koja radi, možda imate ograničen rok koji morate da ispoštujete.

Advertisements

U oba slučaja, reči ove vizije su prilično poučne, što sugeriše da vaša podsvest ne misli da bi trebalo da se pravdate za sebe.

Možda ćete morati da zatražite pomoć i podršku od drugih, ali put ka poboljšanju može se prelaziti samo korak po korak.

Sanjati da niste spremni za školu

Biti u školi dok sanjate obično je metafora negativne energije ili stresa koji vas okružuju u budnom životu.

Trenutno možete patiti zbog nekog dela koje ste počinili u nedavnoj prošlosti, ili možda doživljavate krivicu zbog nečega što ste učinili za šta još niko ne zna.

Možete i da pokušate da opravdate svoje ponašanje maltretiranjem drugih da bi stali na vašu stranu.

Međutim, ponestajanje stranica ili zaboravljanje da nabavite drugu knjigu moglo bi značiti da, bez obzira na to šta radite, ne možete se otresti loših osećanja koja nosite. Možete biti slobodni samo ispravljanjem svojih nedela.

Sanjati neposlušnog školskog druga

Sanjati o tome da se kolega iz razreda ponaša nestabilno ili nekontrolisano, bez obzira da li ga poznajete ili ne, znači da ćete uskoro možda morati da ispravite prošlost koja je učinjena zlostavljanjem žrtvujući nešto što želite.

Advertisements
Advertisements