Skip to content

Šta znači sanjati sobu?

  U snovima ponekad vidimo razne sobe i osećamo celokupnu atmosferu unutar sobe. Možda se u snu osećate uzbuđeno što ste u određenoj sobi ili je to soba koju ste neko vreme zanemarivali.

  Možda ste u svom snu bili u nepoznatoj sobi ili u svojoj kući, ali vaša kuća možda nije onakva kakva je u stvarnosti, ili ste hodali kroz mnoge sobe. Šta znači ovakvi snovi?

  Advertisements

  Ako sanjate sobu, to simbolizuje različite faktore vaše ličnosti u budnom svetu. Ako sanjate o maloj sobi, to može ukazivati na to da se nadate da ćete pobeći od stvarnosti i otići negde gde možete pronaći udobnost i slobodu.

  Ako u snu naiđete na više od jedne sobe, to sugeriše različite faze vašeg života. San koji uključuje mnoge prostorije u vašoj kući može ukazivati na važnost porodice.

  Ako ste sanjali neku nepoznatu sobu, to znači da ćete ostvariti svoje planove. Dnevna soba u snu simbolizuje nevolje, neprijatne događaje i poteškoće u svakodnevnom životu.

  Advertisements

  Spavaća soba predstavlja mir u vašoj duši, harmoniju u kući i uopšte dobre odnose. U perzijskoj tradiciji, spavaća soba u snu najavljuje radost.

  Ovaj san je podsetnik da je nešto što ste voleli izgubljeno ili uništeno ranije u vašem životu. Različite prostorije i atributi unutar kuće predstavljaju vaša interesovanja i mogućnosti.

  Advertisements

  Ako ste izgubili „unutrašnji“ deo sebe, onda je ovaj san uobičajen. San može poslužiti kao podsetnik da se “naoružate” pozitivnom energijom i u suštini, još uvek imate potencijal u sebi.

  Predmeti u sobi u vašem snu, mogu biti podsetnik na lepu i smešnu stranu vas koju ste privremeno izgubili.

  Možete izvući pouku iz sna i shvatiti da morate prestati da se poredite sa drugima ili da radite u njihovu korist. Možda morate nešto izgubiti da biste više voleli sebe, to može biti ključna poruka sna.

  Videti sobu u vašem snu je znak da želite da imate nekoga da vas vodi. Ako sanjate sobu i niste u braku, ovo je simbol braka, ili barem planova za brak koji su pred vama.

  Soba viđena u snu simbolizuje izgradnju. Lepa i atraktivna soba simbolizuje tišinu i blagostanje.

  Advertisements

  Sanjati da čekate u sobi simbolizuje neizvesnost u vezi sa projektom koji bi mogao poći po zlu. Spavaća soba je predznak radosti i dobrih odnosa u vašoj porodici.

  Soba za igru sugeriše da se vaše ideje ne mogu sprovesti u delo. Sanjati o dnevnoj sobi predviđa neočekivane goste.

  Ako u snu vidite neudobnu sobu, to simbolizuje strahove i frustracije. Videti vlažnu sobu ukazuje na vaš strah od sreće.

  Ako soba u vašem snu nema vrata, to je predznak budućnosti bez sreće i moguće nesreće. Soba u snu takođe može da simbolizuje nezadovoljstvo i siromaštvo.

  Soba sa otvorenim prozorima i vratima ukazuje na to da ćete se osloboditi poteškoća. Ako vidite dečiju sobu, to simbolizuje radost, zdravlje i blagostanje, a ako ste u braku, isti san predviđa rođenje bebe.

  Soba za ručanje u vašem snu simbolizuje tugu i siromaštvo. Ako vidite termometar u sobi, to znači da ste veoma oprezni kada donosite odluke.

  Advertisements

  Ako u snu stavljate stvari u sobu, to znači da ćete praviti planove za brak, ali vaša porodica bi mogla biti protiv njih.

  Čista soba u snu najavljuje neverovatan i neočekivan dobitak. Ako vidite dim u sobi, to simbolizuje štetu koju ćete uskoro doživeti.

  Velika soba je znak bogatstva, dok mala soba ukazuje na velike gubitke. Ako sanjate prljavu sobu, to znači da ste nestabilni. Ako u snu vidite sobu, to može značiti da ćete se uskoro venčati.

  Advertisements
  Advertisements