Skip to content

Šta znači sanjati srce?

  Ako u snu čujete kako vam srce kuca, to znači da biste trebali biti aktivniji kako biste postigli željene rezultate u svom radu. Ako je otkucaj srca bio jak, onda ćete doživeti velike emocije ili bolest. Prejaki otkucaji vašeg srca u snu nagoveštavaju nevolje ili smetnje.

  Čuti otkucaje sopstvenog srca u snu znači da će vam uskoro nešto smetati. Ako u snu osećate bol u srcu, to je simbol nevolja ili briga zbog voljene osobe (muža, žene ili dece).

  Advertisements

  Ako u rukama držite srce divlje životinje, to je znak da imate dovoljno snage da savladate teškoće i da se borite protiv neprijatelja.

  Ako ste u snu bili ranjeni u srce, taj san je znak bolesti ili velike uznemirenosti zbog neuspeha u poslu ili u ljubavi. Često ovaj san predskazuje ljubavnu patnju.

  Ako u snu osećate bol u srcu, možda ćete imati problema sa važnim stvarima. Jedna vaša manja greška biće razlog za veliki gubitak ako je na vreme ne ispravite.

  Advertisements

  Ako sta sanjali da vidite sopstveno srce na tanjiru, to znači da ćete imati ozbiljnu bolest, koja će vam oduzeti svu vitalnu energiju.

  Ako sanjate životinjsko srce koje držite i sažaljevate ga, takav san znači da ćete morati da prikupite svu svoju snagu da biste se oduprli trikovima svog neprijatelja. Ako se potrudite, moći ćete da pobedite u borbi i privučete pažnju mnogih ljudi.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da imate infarkt, to je uglavnom negativan simbol i sa njim treba pažljivo postupati, kako biste izbegli loše događaje koje ovaj san najavljuje.

  Ako sanjate da imate srčani udar, taj san znači da ćete u stvarnosti imati problema sa srcem, pa je bolje da se testirate i konsultujete sa lekarom. Ako to ne učinite u bliskoj budućnosti, naći ćete se u bolnici u lošem stanju. Takođe, srčani udar u snu, znači da ćete u stvarnom životu dobiti neke vesti zbog kojih će vam srce brže kucati.

  Ako sanjate da neko drugi ima srčani udar, to znači da ćete u stvarnosti morati da pomognete kolegi koji vam se ne sviđa, ali ovu situaciju možete izbeći tako što ćete otići na odmor na nekoliko dana.

  Devojci ovaj san najavljuje rastanak sa verenikom, koji će se uskoro venčati sa njenom prijateljicom, jer su dugo imali ljubavnu vezu iza njenih leđa.

  Ovaj san takođe može biti znak prijatnog iznenađenja, zahvaljujući kojem ćete biti veoma srećni. To takođe može da nagoveštava probleme sa srcem, ili najaviti novu ljubav u vaš život.

  Advertisements

  Sigmund Frojd je to tumačio drugačije. Kaže da sanjar previše obraća pažnju na probleme drugih ljudi, i mora da se fokusira na sopstveni život i posao.

  Advertisements
  Advertisements