Šta znači sanjati starca?

San u kojem vidite starca može da simbolizuje mudrost, sposobnost da oprostite prošla iskustva, kao i naučene životne lekcije. Ovaj san može da simboliše da je vreme da primenite stečeno znanje i naučene lekcije u prošlosti kako biste napredovali u svom životu.

Sanjanje starca može simbolizovati silu iz prošlosti koja utiče na trenutnu situaciju u vašem životu. Ovaj san može značiti da će od vas biti zatraženo da svoje znanje podelite sa drugima. To može biti znak sreće, vrline, dobrih saveta i nagrade za vaš trud.

Advertisements

Ako u snu vidite starca, to može da znači da se nadate dugom životu, pogotovo ako ste u snu vi bili starac.

Ako ste sanjali bogatog starca, to znači da ćete naići na kašnjenja u životu. Ako ste videli pijanog starca u snu, to je znak neizvesnosti koja vas čeka. Sanjati bolesnog starca znači da ćete se prilagoditi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Videti starca sa neobrijanom bradom upozorava na gubitke, a možda i bolest.

Sanjati starca takođe može da znači da ćete uskoro uživati u nekim blagodatima. Videti siromašnog starca znači da ćete razjasniti pitanja koja vas brinu. Ako je starac u vašem snu mršav i slab, ovo je znak siromaštva.

Starac u vašem snu mogao bi vas upozoriti na razbolevanje, ali i na dugo i štetno putovanje.

Ako ste sanjali da uhapse nekog starca, bićete uspešni u ljubavi. Sanjati starca kao kralja sugeriše da ćete doživeti veliki lični uspeh. Ako je starac u vašem snu bio beskućnik, doživećete razočaranja i bićete depresivni.

Advertisements

Sanjati o grupi staraca znači da ćete se morati suočiti sa neočekivanom opasnošću koja će vas uznemiriti. Ako sanjate da ste vi starac, to znači da ćete dobiti neočekivanu zaštitu. Isti san takođe može ukazivati na to da ćete imati mnogo snage.

Sanjati staricu je simbol bogatstva, sreće i dobre volje. Međutim, takav san nije uvek dobar, jer može najaviti loše vesti za osobu do koje vam je stalo.

Ako u snu vidite tri starice, to je znak da ćete naići na veliku promenu u svom životu. Ako vidite samo jednu staricu, imaćete neopravdane strahove. Ako je starica u vašem snu bila veštica, to znači da trčite za projektom koji se neće dobro završiti, ili se uopšte neće ispuniti.

Ako mlada žena ili devojka sanja staricu, to znači da će se od nje tražiti da se venča sa atraktivnim muškarcem iz sveta umetnosti. Ovo je najčešće dobar znak.

Advertisements