Šta znači sanjati sveće?

Sveće se obično koriste u verskim obredima i u molitvi. Zbog toga su one znak duhovnog vođstva i prosvetljenja.

Sveća u vašem snu možda otkriva vaše duhovne stavove ili vam pokazuje da će vam u ovom trenutku života možda trebati neko duhovno vođstvo.

Advertisements

Budući da se sveće takođe koriste za fizičko vođenje ljudi u mraku, u snovima su predstavnik vašeg životnog puta i poteškoća sa kojima se svakodnevno suočavate.

Sanjati da duvate sveće

Da li ste ikada sanjali da duvate sveće i pitali se šta to znači? MIstraživanje je pokazalo da imati takav san znači da se nadate da će se vaša najdublja i najtraženija želja konačno ostvariti.

Kao što znate, pre duvanja sveća na rođendanskoj torti, morate zamisliti želju.

Vaš san takođe označava vašu preteranu brigu zbog nečega što se verovatno nikada neće dogoditi i stresne situacije. Uskoro će sve nestati i doći će mir.

Duvati sveće na torti u snu znači izbaciti negativnu energiju koja vas okružuje u budnom životu.

Advertisements

Ako je sveće duvao vetar ili neko drugi, to znači da će neko pokušati da utiče na vaše odluke i primorava vas da delujete protiv svoje volje. Ne možete dozvoliti da se to dogodi.

Sanjati žute sveće

Sveće u snovima predstavljaju našu smrtnost, ali i naš večni duh koji ostaje na Zemlji dugo nakon što nas više nema. One predstavljaju nadu, prosvetljenje, krhkost, isceljenje i obnavljanje duha.

Ali, sveće različitih boja imaju različito tumačenje. Videti žute sveće znači da ćete konačno potražiti svoju sreću, ličnu moć i prosvetljenje.

Da, ovaj san znači da ćete pronaći ono što tražite. Žuta sveća takođe predstavlja mir i harmoniju u vašem životu.

Sanjati belu sveću

Bele sveće u snovima simbolizuju duhovno vođstvo. Iskusićete prosvetljenje na svom životnom putu. Shvatićete da ponekad nije najvažnije odredište, već samo putovanje.

Dobra vest je da verujemo da bela sveća ukazuje na to da ćete rasti duhovno i mentalno. Kao što je bela ravnoteža svih boja.

Stoga, bela sveća takođe predstavlja vašu ravnotežu u budnom životu. Takođe simboliše unutrašnje isceljenje, čistoću, nevinost, zaštitu od zlih i negativnih ljudi.

Sanjati crnu sveću

Crna sveća u snovima ima ono što smatramo pozitivnim tumačenjem. Ona nema negativno tumačenje kao što biste mogli pretpostaviti.

Crna sveća simbolizuje vezivanje, duvanje negativnih energija, zaštitu, uništavanje negativnih emocija zbog kojih se osećate depresivno i nedostojno i lečenje ozbiljnih bolesti.

Sanjati vosak od sveće

Ovo je simbol rastanka, teške situacije, mogućih gubitaka, porodičnih sukoba. Sanjati vosak od sveće koji kaplje ukazuje na pouzdanu vezu, međusobno razumevanje, bračnu sreću, tako da će stvari na kraju ipak uspeti.

Sanjati da sveća kaplje znači da postoji vrlo teška situacija, ali sve će se brzo promeniti, biće poboljšanja. Možda će okolnosti imati oblik koji vam treba.

Advertisements

Takođe kapanje voska sa sveće u snu ukazuje na prisustvo skrivenih strastvenih emocija sanjara. Ali morate zapamtiti da ne možete uvek sakriti svoje emocije.

Sanjati voštanu sveću koja se topi

Prema starim sanovnicima ovaj san znači da ćete dobiti novac. Ali takođe san o sveći koja se topi upozorava na predstojeće gubitke. Neophodno je izbegavati rizične novčane transakcije.

Videti ovaj san takođe može značiti da lako podležete stranom uticaju. Možda neprestano popuštate. Takvo ponašanje uskoro može postati dosadno i rizikujete da izgubite interesovanje partnera.

Sanjati da palite sveće

Ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro imati pouzdanu i ozbiljnu vezu. To može biti jako prijateljstvo ili brak.

Sanjati da palite više od jedne sveće predviđa ispunjenje želje. Devojci takav san nagoveštava sticanje bračne sreće.

U starim sanovnicima su sledeće boje bile povezane sa tumačenjem snova:

• žuta – bićete prevareni
• bela – dobro zdravlje u narednih nekoliko meseci
• crvena – tajna strast
• plava – unutrašnja harmonija
• crna – predstavlja ozbiljan fokus u životu

Sanjati plamen sveće

Videti plamen sveće u snu znači da tražite istinu o sebi. Nedavno, ovaj san može ukazivati na to da se neprestano iznenađujete, i zato treba da se analizirate, kako biste se bolje upoznali.

Ovo je sjajno vreme da uspostavite duboku vezu sa svojom dušom. Prvi put kada vidite plamen sveće može značiti početak nečeg novog. Na pravom ste putu da postignete ono što ste oduvek želeli.

Sanjati sobu punu sveća

Biti među ili videti sobu punu sveća ukazuje na zaštitu od zlih duhova. Neko vas štiti od senki u budnom životu.

Ulazak u sobu sa svećama takođe označava nešto romantično što će se uskoro dogoditi. Uskoro slavite godišnjicu ili rođendan?

Vaš san označava prisustvo čiste i iskrene ljubavi u vašem životu. Ako ste slobodni, možete upoznati muškarca ili ženu svojih snova.

Advertisements

Možda je osoba koju tražite celog svog života sve vreme stajala pored vas!

Sanjati dve sveće

Sanjati dve sveće nagoveštava dve važne tajne koje skrivate od sebe. Šta je to što izbegavate sebi da priznate? Dve sveće takođe predstavljaju vaš neporaženi duh i odlučnost.

Vi ste intuitivna osoba sa oštrim fokusom, međutim, vaše nisko samopouzdanje ponekad stoji na putu ka većem uspehu. Verujte sebi više. Svet može biti vaš.

Sanjati tri sveće

Konkretno, videti tri sveće u snu je srećan znak. Vaše nade i najdublje želje konačno će se ostvariti. Broj tri u snovima označava rast, širenje i bogatstvo.

Iako sada niko ne veruje u vas i vaše vizije, u budućnosti više niko neće sumnjati u vaše sposobnosti. Videti kako gore tri sveće podrazumeva kreativnu snagu, produktivnost i božansku zaštitu.

Sanjati sveću – ostala značenja

Ako u vašem snu postoji sveća, to može da predstavlja količinu duhovnog vođstva ili verskog prosvetljenja koje imate u svom životu.

Advertisements

Možda prolazite kroz veliku promenu ili nešto drugo što zahteva intervenciju druge osobe ili Boga ili koje zahteva duhovno prosvetljenje.

Iskoristite svoj san kako biste shvatili šta pokušava da vam saopšti o vašem duhovnom životu. Stalno ste na duhovnom putovanju i na vama je da pronađete smernice koje će vam pomoći da prođete.

Ako u snu upalite sveću, na pravom ste putu ka traženju prosvetljenja. Upalili ste sveću; stoga, vi preuzimate odgovornost u svojoj duhovnoj potrazi.

To znači da znate korake koje morate preduzeti da biste izašli na pravi put, a sada samo treba da napravite taj prvi korak napred.

Ako je ovo verska potraga, razgovarajte sa svojim duhovnim vođom da biste videli šta možete učiniti da se približite pravom putu.

Ako sveća u vašem snu nije zapaljena, imate problema sa započinjanjem potrage. Morate shvatiti šta vam nedostaje u životu i pokušati pronaći ko ili šta je najbolje opremljeno da popuni tu prazninu.

Ako su sveće u vašem snu na torti, osećate se kao da ste predugo prošli bez ovog duhovnog vođstva i plašite se da bi moglo biti prekasno. Vaša podsvest ima za cilj da vam pokaže da nikada nije kasno.

Ako ste u snu koristili sveću da biste uspešno prošli nešto izuzetno mračno ili izuzetno teško, to je dobar znak. To pokazuje da ste u stanju da prođete kroz teške situacije sa ili bez duhovnog vođstva.

Ako ste sveću koristili u snu iako je napolju već bilo svetlo, to nije toliko pozitivan znak. Previše se oslanjate na duhovno vođstvo ili spoljni uticaj da biste prošli kroz teška vremena.

Naučite se da budete nezavisni kako biste mogli da verujete sebi kad stvari postanu teške.

Sveće simbolizuju život, večni duh i igraju značajnu ulogu u duhovnom svetu. Njihova simbolika je prilično jedinstvena, posebno u snovima.

Sanjati sveće kako svetle u mraku, predstavlja nadu i bitku koju vodite protiv tame u sebi. Videti u svom snu mnogo sveća predviđa proslavu, posebne ceremonije i druge prijatne događaje koji će se dogoditi u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Međutim, sanjati izgorele sveće znači naš odlazak. Ovaj san pokušava da nam kaže da imamo samo kratko vreme ovde na zemlji – stvari nisu zauvek i svetlost sveća ima rok trajanja.

Prema mnogim stručnjacima za snove, sveće u snovima predstavljaju priznanje, uvažavanje i upotrebu važne naučene lekcije.

Sveće takođe simbolizuju završetak životne faze i početak boljeg perioda u našem životu. Ukratko, sveća u vašem snu je simbol mudrosti, topline, prosvetljenja i duhovnog rasta.

Često vidimo kako se sveće koriste u verskim i nereligioznim ceremonijama i događajima. Stoga u religiji sveća predstavlja našu veru u Boga.

Advertisements