Šta znači sanjati talas?

Talasi, kao opšti simbol snova, predviđaju da iznenada morate putovati ili neočekivano otići negde. To bi se verovatno desilo u kratkom roku, bez ikakvog upozorenja ili prethodne naznake.

Takva iznenadna potreba za putovanjem verovatno bi podigla vaše ionako pojačane brige ili strepnje, jer bi vas odlazak negde bez planiranja već učinio nervoznim.

Advertisements

Ako ne pazite da se opustite i brinete o sebi, mogli biste da imate napad panike ili neki drugi nervni slom bilo pre, tokom ili posle putovanja.

Sanjati velike talase

Sanjati o pretećem moru sa velikim talasima koji se kreću u vašem pravcu mogu biti znak događaja i okolnosti koje bi mogle biti i pozitivne i negativne po svojoj prirodi.

Najbolji način da se zaštitite od mogućih komplikacija povezanih sa članovima vašeg domaćinstva ili kolegama na poslu u ovom slučaju je pažljivo razmatranje koraka koje preduzmete ili reči koje izgovarate.

Sanjati plimske talase

Plimski talas može predvideti male količine socijalnih nemira i nezadovoljstva, posebno među mladima i obespravljenima.

Možda ćete primetiti nezadovoljstvo u političkim govorima, mitinzima, sedenjima, protestima ili kampanjama na internetu nakon što ste bili svedoci ovog simbola snova.

Advertisements

Možda ćete biti i uneseni u sve to, jer vam je teško da ostanete neutralni čak i ako to želite.

Količina nevolje ili štete izazvane ovim talasom u viziji direktno je proporcionalna onome što biste mogli očekivati da se dogodi u stvarnosti nakon što se čuje glas javnosti.

Sanjati talase bistre vode

Smatra se da je vizija talasa kristalno čiste vode, manifestacija vašeg rasta u etičkom ili filozofskom smislu.

Predstavlja vaše širenje znanja o različitim aspektima sveta koji vas okružuje, bilo da je reč o kulturnom razumevanju, verskoj toleranciji, ideološkim promenama itd. Što više znate i rastete, postaćete srećniji i sadržajniji.

Sanjati talase prljave vode

Vizija talasa koji su od mutne ili prljave vode, bilo da je to zagađeni okean ili manje poplave tokom oluje, sugeriše da ćete uskoro napraviti grešku sa dalekosežnim posledicama.

Bilo da ste jednostavno propustili neke važne informacije ili ste se pogrešili u nekim vestima koje posedujete, ova vizija predviđa da ćete morati da trpite rezultate ove greške veoma dugo, možda i godinama.

Možda ćete uspeti da umanjite deo štete tako što ćete odmah ispraviti grešku, ali to može dugoročno imati samo ograničene efekte.

Sanjati da gledate talase kako nadiru

Gledanje talasa kako nadiru gore-dole po vodi predstavlja neke izazove koji utiču na vaše trenutne zadatke ili planove.

U određenom smislu, ova vizija je manifestacija uspona i padova kroz koje prolazite u stvarnosti dok nailazite na prepreke i polako, ali sigurno ih prevazilazite.

Što su veći talasi u ovoj viziji, teže će biti savladati sve što vam stoji na putu. Morali biste uložiti puno vremena i truda da biste napredovali i svoje snove ostvarili u ovim posebno teškim okolnostima.

Sanjati da plivate u visokim talasima

Plivanje u vodi koja ima visoke opasne talase nagoveštava uključivanje u pokret ili događaj koji je povezan sa socijalnim nemirima ili političkim sukobom. Ovo tumačenje gleda na visinu talasa kao na znak provalije na kojoj biste metaforično stajali.

Advertisements

Imati kontrolu dok plivate u ovim okolnostima može otkriti određeni stepen moći i uticaja u ovom trenutku, dok morska struja koja vas gura i povlači sugeriše da ste sledbenik.

Ako ste mogli da čujete talase tokom vizije, to predstavlja slušanje vesti o događaju ili gledanje slika bilo na internetu ili na televiziji. Međutim, u taj događaj niste lično umešani niti poznajete ikoga ko jeste.

Sanjati da plivate u toplim talasima

Plivanje u toplim nežnim talasima često se tumači kao pozitivan simbol u carstvu snova. Predstavlja prolazak kroz period koji je obeležen stabilnošću i opštim mirom.

To znači da je malo verovatno da ćete doživeti nešto zabrinjavajuće ili emocionalno uznemirujuće. Moći ćete komotno da se odmarate noću i osećate se sigurno svojim mestom na svetu.

Možda ćete čak imati priliku da rastete ili daljim obrazovanjem ili razvojem talenta, zbog nedostatka sukoba i prepreka tokom ovog vremena.

Sanjati zvuk talasa koji zapljuskuju obalu

Čuti talase koji zapljuskuju obalu su neutralni simboli povezani sa odlukama i opraštanjem. Kad se vidi u viziji iz snova, ova slika sugeriše da će se sanjar iskupiti nekome kome je naneo zlo ili oprostiti nekome ko mu je naneo nepravdu.

Mir i spokoj duha koji rezultiraju ispuštanjem ove krivice i negativne energije je ono što je predstavljeno u ovom simbolu.

Kao alternativa, ovaj isti zvuk takođe može ukazivati na zaključak ili razumevanje više o temi koja vas je neko vreme jako opterećivala. Napokon biste mogli da shvatite nešto što vam je dugo izmicalo ili da donesete odluku koja se dugo čekala.

Sanjati da talas ruši dvorac od peska

Sanjati o talasima koji ispiraju zamak od peska, posebno ako ste zamak sami sagradili tokom sna, nagoveštava da se vaši nestvarni snovi ili očekivanja mogu iznenada otkriti kao potpuno nedostižni.

U određenom smislu, ispiranje dvorca od peska je metafora pucanja mehurića i istine koja izlazi na videlo, naime da je ono što se nadate da ćete postići, u stvari samo opsena.

Možda bi ovu viziju onda trebalo tumačiti kao upozorenje da se usredsredite na ciljeve kojima se više može upravljati ili da budete praktični i realni u pogledu potencijala za vaše različite napore.

Sanjati da talasi zapljuskuju obalu

U određenom smislu, talasi predstavljaju svako suđenje ili zadatak koji vam pruža znanje i iskustvo, slično kao što talasi plave obalu.

Advertisements

Ako su talasi tamni, mutni ili na neki drugi način nečisti, moguće je da ćete na svom putu napraviti mnogo grešaka. Morali biste ponavljati određene greške ili zadatke više puta dok ne postignete sposobnost.

Međutim, jasni, čisti talasi sugerišu da će većina ovih lekcija bila prijatna, a umeren uspeh postići ćete relativno rano, posebno ako aktivno sledite samousavršavanje.

Sanjati talase na reci

Smatra se da talasi koji se vide u odnosu na reku koja teče simbolično predstavljaju odliv nekog novca u stvarnosti.

Možda ćete morati da platite za nešto neočekivano u stvarnosti, poput popravke automobila, novog kompleta odeće ili dodatne hrane.

Predmet ili usluga koji su vam neophodni bili bi vam apsolutno neophodni, pa ako nemate odvojenog novca to bi moglo da vam stvori glavobolju ili nelagodu.

Sanjati da gledate talase odozgo

Gledanje talasa sa visokog terena, poput litice s pogledom na okean, često se tumači kao znak da će vaša budućnost biti relativno stabilna i konzistentna.

Advertisements

Verovatno ćete imati raspored koji ćete pratiti iz dana u dan i uživati u druženju odanih, stalnih prijatelja.

Takođe biste imali besplatnu mentalnu energiju da pažljivo razmotrite mudrost i savete svojih najbližih, bili oni rođaci, prijatelji ili poznate ličnosti.

Sanjati talase tokom lepog vremena

Videti talase tokom naročito lepog ili prijatnog dana smatra se pozitivnim simbolom u carstvu snova.

Predviđa donošenje dobrih poslovnih odluka, kao što su povoljne pogodbe tokom kupovine ili traženja usluga, ili pružanje uspešnih prilika za umrežavanje sa onima koji bi vam mogli biti korisni u budućim poslovnim situacijama.

Sanjati da gledate talase sa drugim ljudima

Gledati talase sa drugim ljudima, bilo da je reč o malom ili velikom skupu mnogih pojedinaca, predosećaj je prisustvovanja velikom događaju ili skupu.

Ova vizija ima pozitivne konotacije, što sugeriše da bi se događaj mogao dogoditi u srećnim okolnostima, poput venčanja u crkvi, nacionalnog atletskog takmičenja ili nekog izvođenja muzike ili pozorišta.

Sigurno biste uživali u vremenu provedenom u društvu drugih na ovom posebnom događaju, jačajući veze sa drugima i neizmerno uživajući u svečanostima.

Sanjati da ptice lete iznad talasa

Kombinacija ptica i talasa u svetu snova povezana je sa manjim nevoljama ili poteškoćama na vašem radnom mestu ili poslu.

Ovaj simbol podrazumeva da “čačkanje mečke” i pravljenje “planine od krtičnjaka” mogu imati strašne posledice po vas i vaš tim.

Umesto toga, trebali biste ignorisati problem ili preduzeti male, diskretne korake da biste ga rešili. U suprotnom možete se naći u nezgodnoj situaciji sa nadređenima ili akcionarima.

Sanjati da ste potpuno preplavljeni talasom

Biti potpuno natopljen vodom od talasa, ako sedite ili stojite na plaži, izuzetno je povoljan simbol za opažanje u sferi snova.

To je povezano sa idejom bogatstva i prosperiteta, što često ukazuje na nagli porast bogatstva ili drastičnu pozitivnu promenu u vašoj finansijskoj situaciji.

Advertisements

Na primer, možete iznenada da osvojite veliku sumu novca na lutriji ili slične nagrade ili ćete otkriti da investicija koju ste izvršili pre nekog vremena naglo povećava vrednost.

Sanjati talase čudnog oblika ili boje

Talasi koji se iz nekog razloga čine čudnim, bilo da se čini da su neobične boje ili čine neobičan oblik, sugerišu da imate neko nezadovoljstvo jednom ili više vaših veza u stvarnosti.

U određenom smislu, neobičan izgled talasa je manifestacija vaših nesređenih osećanja prema ovom pojedincu ili grupi.

Ako se stvari nastave kao do sada, možda ćete postati sve nesrećniji i pod stresom. To bi čak moglo dovesti do potpunog prekida ili raskida veze.

Advertisements