Šta znači sanjati trešnje?

Obično se snovi o trešnjama odnose na vaše zdravlje i ličnu sreću. To može da bude znak da ćete s nekim da uspostavite intimniji odnos.

Takođe ćete uspešno da izađete na kraj sa ljudima koji žele da vam naštete. Obraćajući pažnju na prateće detalje vašeg sna, moći ćete da dešifrujete stvarnu poruku koju vaš unutrašnji um želi da prenese.

Advertisements

Moći ćete da izbegnete sve negativne ishode i poboljšate trenutnu situaciju. Detalji mogu da daju nagoveštaj u pravom smeru kojim treba da krenete.

Kad sanjate trešnje koje su pale s drveta, to može da simbolizuje ljubav, slatkoću i sreću s partnerom, dok crvave trešnje mogu da znače suprotno – razočaravajući romantičan život.

Da li ste na srećnom mestu sa ljubavnikom? Ako je tako, san bi mogao da vam kaže da to ne uzimate zdravo za gotovo. Ako prolazite kroz težak put, možda treba da uložite više u svoju vezu.

Sanjati da berete trešnje

Ako ste sanjali da ste brali trešnje, možda vam je dosadio vaš život i osećate potrebu da odaberete drugi put. Možda osećate da ste u poziciji da sami više donosite odluke umesto da se slažete sa tuđim.

Ako ste žensko i sanjali ste da berete trešnje, neki misle da je to povezano sa vašom nevinošću. Možda ste nedavno imali se*s prvi put i to vam je na umu ili se osećate spremno da krenete u fizičku vezu sa partnerom.

Advertisements

Sanjati da jedete trešnje

Ako ste u snu jeli trešnje, moguće je da ste nedavno nešto izgubili ili se osećate prevarenim u nečemu. Pokušajte da se ne zadržavate previše na tome i idete dalje.

Smatra se da trešnje takođe predstavljaju bogatstvo, prosperitet i uspeh, tako da ćete možda na poslu da dođete do povećanja plate, u poslednje vreme ste imali neočekivane zarade ili ste generalno u ugodnom finansijskom položaju.

Sanjati trešnju koja vene

San o tome kako drvo trešnje vene podrazumeva „povlačenje“ ili „pad“. Umor i stres mogu da se nakupe i prouzrokuju fizičke probleme.

Sanjati da se penjete na trešnju

San o penjanju na trešnju znači da vaše želje neće da se ostvare. Takođe, najgore je ako sanjate da se penjete na drvo trešnje i padate. U tom slučaju podrazumeva da ćete na trenutak da se osećate srećno, ali da ćete uskoro da „padnete“.

Pad kad jednom osetite sreću predstavlja veliku mentalnu štetu. Molim vas, nemojte da budete previše depresivni.

Sanjati zelenu trešnju

Ljudi koji su bolesni ili su bili bolesni videće znakove oporavka. Konkretno, sveža zelena trešnja znači da su i duh i telo stabilni. Puni ste mladalačke energije, pa pokušajte nešto novo. Srećom po vas, vaša sreća ima tendenciju daljeg rasta.

Sanjati veliko drvo trešnje

San o velikom drvetu trešnje, koje je možda staro decenije, signalizuje porast sreće. Čvrsto deblo ili grana znači da je vaše mentalno stanje izuzetno stabilno.

Ako je tako veliko drvo trešnje u punom cvetu, to znači da se talenat otvorio i mogućnosti su se u velikoj meri otvorile. Ako imate cilj, usredsredite se na njega. Možete da postignete dobre rezultate.

Međutim, ako osetite uznemirujući znak velike trešnje, to je nagoveštaj da će nešto loše da se dogodi.

Šta znači sanjati trešnje?

Postoji čitav niz razloga zbog čega sanjate trešnje. Saznanje da će vam pomoći da shvatite sledeće korake koje treba da preduzmete. Ovaj san može da vam daje nagoveštaj o trenutnim okolnostima na koje ne obraćate pažnju.

Sek*ualni život

Trešnja u snu može biti povezana sa vašim romantičnim životom. U zavisnosti od stanja voća ili drveta, možda ste imali aktivan ili smanjen sek*ualni život.

Ovaj period može da traje neko vreme i može da ima direktan uticaj na druge oblasti vašeg života. Ako mislite da to počinje da utiče na vaš lični ili profesionalni život, treba da usmerite svoju energiju na nešto produktivnije.

Advertisements

Ukloniće vaš um od vaših frustracija i bićete efikasniji. Za mlade osobe ovo može da bude znak da žele da izgube nevinost. Takođe može da znači da imate neuzvraćenu bliskost sa nekim.

Potencijalna ljubav

Još jedan mogući razlog zbog kojeg se u snu možete susresti sa ovim voćem bila bi mogućnost upoznavanja potencijalnog romantičnog partnera.

Možda ste nedavno preboleli raniji raskid i više se otvarate drugima. Obradovaćete se, jer bi osoba koju ćete da upoznate da bude bolja od vaših prethodnih partnera, pružiće vam zadovoljstvo koje zaslužujete.

Razočaranje

Možete da budete razočarani zbog nečega. Vaša osećanja mogu da budu povezana sa vašim profesionalnim ili ličnim životom.

Možda previše očekujete od člana porodice ili kolege, a oni nisu ispunili vaša velika očekivanja. Sledeći put bi bilo bolje da glasnije govorite o svojim osećanjima i da ukažete na svoja očekivanja.

Dobre vesti

Trešnja takođe može da bude preteča dobrih vesti. To može da ukazuje na to da ste blizu postizanja svog dugoročnog cilja. To takođe može da znači da će vaše zdravlje dramatično da se poboljša.

Imaćete bolju reputaciju na poslu i poverenje svojih kolega. Na pravom ste mestu i u pravo vreme, sve stvari će da dođu na svoje mesto.

Fleksibilnost

Možda sanjate o trešnji zbog vaše nefleksibilne prirode. Život je prekratak i svaku priliku treba da iskoristite u potpunosti. Moraćete da budete fleksibilniji da biste se prilagodili svakoj situaciji.

To će takođe da vam pomogne da u potpunosti uživate u svom životu.

Advertisements
Advertisements