Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam mogu promeniti život i kroz koje trenutno prolazite.

Ovaj san može predstavljati neke propuštene šanse ili raskide koje niste preboleli. Ovi snovi su loši znaci i upozorenja o mogućim nesrećama koje dolaze u Vaš život.

Advertisements

Saobraćajne nesreće u snovima označavaju strah da nećete biti sposobni da zaštitite svoje voljene i strah da gubite kontrolu u nekim situacijama u Vašem životu.

U nekim slučajevima ovi snovi označavaju i konflikte i neslaganja. Mogu biti i znaci destruktivnih navika i razmišljanja koja Vam mogu naštetiti. Ako ste bili u saobraćajnoj nesreći u svom snu, to obično otkriva da ste veoma emotivni po nekom pitanju.

Ako je nesreća bila nekako povezana sa vodom, ovaj san govori o Vašim emocionalnim problemima, a ako ste upali u vodu to najčešće označava da prolazite kroz snažni emotivni raskol.

Snovi o saobraćajnim nesrećama često govore da imate strah da Vam se tako nešto ne desi. Osobe koje su skorije naučile da voze često sanjaju ovo jer se i dalje plaše vožnje.

Sanjati da se auto slupao u udesu

Ako ste sanjali da Vam se auto potpuno slupao u saobraćajnoj nesreći, ovo je loš znak. Često naznačava neke probleme ili dobijanje nekih loših vesti.

Advertisements

Sanjati da se auto zakucao u Vas

Ako se auto zakucao u Vas u snu, to znači da se ponašate samodestruktivno. Ova navika može ozbiljno uticati na Vaš život i dobrobit, ovaj san je znak da promenite nešto uskoro. U nekim slučajevima ovaj san inicira neslaganje mišljenja i uverenja sa nekim bliskim.

Sanjati da vozite i doživite udes

Ako ste sanjali da vozite automobil i doživite udes, Vaš san nije dobar znak. Često otkriva osećaj krivice i stida zbog neke greške koju ste činili u prošlosti.

Sanjati udes sa drugim autom

Ako ste sanjali o udaranju nečijeg automobila od pozadi Vašim automobilom, Vaš san mogao bi otkriti Vaše razočaranje zbog Vaše nemogućnosti da privučete nečiju pažnju, a ta osoba je možda Vaša romantična zanimacija.

Ovaj san može ukazivati na neuspešne pokušaje da se nešto dobije. Ovaj san mogao bi biti predlog Vaše podsvesti da promenite pristup ljudima i prestanete da izražavate svoje namere preterano direktnim.

Sanjati da Vam se neko zabije u autom

Ako ste sanjali da Vam je neko naleteo na automobil, Vaš san obično nije dobar znak. To bi moglo otkriti da ste previše opsednuti nekim. Ako Vam je automobil teško oštećen, san može ukazivati na primanje loših vesti o nekome, koje bi takođe mogle uticati na Vas.

U nekim slučajevima, ovaj san može ukazivati da je neko blizak povređen ili umire. To takođe može značiti da Vas neko izdaje ili iskorišćava. Ta osoba bi mogla biti osoba koja se slupala u Vas u snu.

Sanjati da je neko povređen u udesu

Ako ste sanjali da vidite nekoga povređenog u saobraćajnoj nesreći, taj san obično nije dobar znak. Često ukazuje na Vašu nesposobnost da kontrolišete kako se drugi ponašaju i ostavljate ih da trpe posledice svog ponašanja.

Sanjati smrt u udesu

Ako ste sanjali da umirete u udesu, Vaš san je loš znak. Ovaj san često ukazuje na bezobzirnost i nepromišljeno ponašanje prema drugima. Od Vas se traži da promenite svoje ponašanje i obratite pažnju na to kako se ponašate prema drugima.

Sanjati da se auto zaleteo u Vaše dete

Ako ste videli da se auto zaleteo u Vaše dete u snu, ovo nije dobar znak. Obično ispoljava Vaš strah za dete. Može naznačiti Vašu konstantnu brigu o dobrobiti deteta i san pokušava da Vam kaže da prestanete da budete takvi. Pazite jer misli utiču na događaje u stvarnosti tako da treba da ih kontrolišete pre nego što navučete lošu sreću na Vas i Vaše dete.

Sanjati da je Vaše dete žrtva u udesu

Ako ste sanjali da je Vaše dete žrtva u saobraćajnoj nesreći i umire u snu, ovaj san predstavla upozorenje zbog Vaših navika. Možda pokušavate da previse kontrolišete druge, posebno one o kojima brinete najviše.

Ovaj san je poruka da prestanete da se ponašate tako i pustite Vaše voljenje da žive svoj život uz slobodne odabire. Treba da pustite druge da greše kako bi naučili kako da štite sebe i druge.

Advertisements

Sanjati da je u udesu poginuo neko koga znate

Ako ste sanjali kako neko koga znate umire u saobraćajnoj nesreći, Vaš san je najverovatnije loš znak. Može predstavljati kraj odnosa sa tom osobom. U nekim slučajevima san predstavlja neke poteškoće kroz koje ta osoba prolazi zbog postupaka u prošlosti, a te poteškoće mogu uticati čak in a Vas.

Sanjati da su se Vaši automobili slupali

Ako ste sanjali kako se Vaši automobili zakucavaju jedan u drugog, to je loš znak i označava samodestruktivne navike nekih ljudi u Vašoj okolini.

Sanjati da se auto zaleteo u pešaka

Ako ste se u snu autom zaleteli u pešaka, to znači da ste učinili nešto loše nekome kako bi postigli svoj cilj. Možda niste namerno povredili tu osobu ili niste znali da će Vaši postupci učiniti nešto lose toj osobi pa Vas sad to proganja u snovima.

Ovaj san traži od Vas da pokušate da izgladite situaciju sa tom osobom i pokušate da ispravite svoju grešku.

Sanjati da ste imali udes i da ste zavšili u vodi

Ako ste sanjali da ste imali saobraćajnu nesreću i nakon toga sa autom završili u vodi, to nije dobar znak. Ovaj san znači da ste pod velikim stresom u stvarnom životu. Ovaj san takođe može značiti da forsirate neke stvari da se dogode pre vremena kako biste ostvarili ciljeve.

Sanjati da ste imali udes i završili u reci

Ako ste sanjali ovakav san, to nije dobar znak. Ovaj san može značiti da ćete biti odbijeni od strane Vašeg romantičnog partnera i da ćete biti razočarani zbog toga.

Ako ste sanjali kako ste završili u vodi nakon nesreće i počeli da se davite, to znalči da postoje događaji u Vašem životu nad kojim nemate kontrolu.

Sanjati da je Vaša ćerka izazvala udes

Ako ste sanjali da je Vaša ćerka izazvala saobraćajnu nesreću, ovaj san predstavlja upozorenje. Možda niste sposobni da kontrolišete neke delove Vašeg života. Možda ste preokupirani poslom i obavezama i vasa podsvest Vam šalje poruku da napravite malu pauzu.

Sanjati da bežite nakon izazivanja udesa

Ako ste sanjali da ste izazvali saobraćajnu nesreću i zatim pobegli, san predstavlja upozorenje zbog Vaših navika. Vaša podsvest Vam govori da promenite svoju naviku nemarnosti i akcija bez razmišljanja. Ovaj san traži od Vas da postanete odgovorniji.

Sanjati da se vozite kući nakon udesa

Ovaj san predstavlja Vaš karakter. San govori da ste najverovatnije odgovorna osoba koja samostalno kontroliše svoje postupke i život, Vi ste osoba koja neprestano teži svojim ciljevima.

Sanjati da planirate da izazovete udes

Ako ste sanjali da planirate da izazovete saobraćajnu nesreću, treba posmatrati ovaj san kao loš znak. Ovaj san predstavlja neke događaje u Vašem životu koji Vas dovode do mentalne iscrpljenosti i mogućeg pucanja. Ovaj san predlaže da i dalje ima vremena da promenite nešto, posebno ako pitate nekoga za pomoć oko ovih događaja.

Sanjati da vozite preko mosta i padate u vodu

Ako ste sanjali da ste umešani u saobraćajnu nesreću i zakucavate Vaš auto u vodu s mosta, ovaj san nije dobar znak. On najčešće govori da niste sposobni da uspešno ispunite neke od svojih ciljeva i predstavlja razočarenje zbog toga.

Advertisements

Sanjati da ste suvozač u autu koji je umešan u udes

Ovaj san nije dobar znak i znači da ste pod velikim stresom i tenzijom. Ponekad znači da ste van kontrole nad događajima u Vašem životu što Vaš čini uznemirenim.

Sanjati da Vaša majka sleće sa puta u udesu

Ako ste sanjali da je Vaša majka sletela sa puta u saobraćajnoj nesreći ovaj san je znak upozorenje za emocionalno stanje Vaše majke. San je znak da je Vaša majka sve bliža tome da iskusi emocionalni slom.

Možda ste nesvesno uplašeni za stress i anksioznost koju ona pretrpljava i ovaj san je podsetnik da pričate sa njom i pomognete joj da se nosi sa svojim problemima. Ponekad ovaj san naznačava konflikte sa najbližima.

Sanjati da ste sleteli sa puta dok su Vaša deca bila u autu

Ako ste sanjali ovakav san, on predstavlja upozorenje o tome kakav je Vaš odnos sa decom. Možda znači da imate neslaganja sa decom o nekim ozbiljnim problemima.

Ovaj san može takođe otkriti Vašu tendenciju da kontrolišete sve i da ne dozvoljavate Vašoj deci da imaju svoj stav i donose svoje odluke samostalno.

Ovaj san je znak da obratite pažnju na Vaše navike i ne dozvolite sebi da uništite odnos sa decom. Treba da imate više razumevanja za svoju decu i dozvolite im nezavisnost koju zaslužuju.

Advertisements
Advertisements