Šta znači sanjati žensku osobu?

Sanjanje je prirodni proces koji doživljavaju svi ljudi.

Poznato je da je to iluzijski proces koji se u našoj podsvesti javlja uglavnom tokom REM spavanja, ali mnogima sanjanje nije samo naučni proces koji se dešava dok spavamo, mnogima je nešto više.

Advertisements

Spiritualisti sanjanje definišu kao vezu sa našim unutrašnjim ja, vezu sa nečim mnogo većim od nas.

Oni veruju da su u snu naše duše povezane sa višom silom, koja koristi snove kao put da nam kaže stvari ili nas upozori.

Viđenje ženske osobe u snovima može biti jedan od tih načina, ali ove veze imaju tendenciju da budu tajnovite. U nastavku su navedeni neki od načina na koje se viđenje ženske osobe u snovima može protumačiti.

Sanjati prelepu žensku osobu

Ako u snovima vidite prelepu ženu, to može značiti da ste zaljubljeni, posebno ako je to neko koga zapravo poznajete. I ovo ne važi samo za muškarce, žene to mogu protumačiti kao isticanje njihovih homosek*ualnih želja.

Sanjati trudnu ženu

Žena blagoslovljena sa detetom koja se pojavljuje u vašim snovima može značiti nove početke u vašem životu. To znači da možda imate priliku da započnete nešto novo.

Advertisements

Sanjati staru ženu

Starci obično označavaju mudrost i spokoj. U snu, posebno ako vidite staricu sa belom kosom, može biti upečatljiv znak mudrosti.

To može značiti da ćete se susresti sa situacijom kroz koju će vas provući vaša mudrost ili samo sa znakom da ste mudra osoba.

Sanjati dobro obučenu, crvenokosu ženu

Generalno, videti ovakve žene u snovima može predstavljati popriličnu opasnost. Ako vidite ženu sa svetlo crvenom kosom, prelepo odevenog izgleda i svetlucavog nakita, to znači da će neozbiljna žena iskušati vaš brak.

To takođe može ukazivati na probleme poverenja između vas i vašeg partnera, zbog kojih će neko od vas lagati.

Sanjati pokojnu ženu

Ako u snovima naiđete na pokojnu ženu, to znači da ćete naići na izuzetno veliku sreću. To znači da ćete naići na „rudnik zlata“ i početi zarađivati mnogo novca.

Sanjati se*s sa ženom

U vašim snovima sek*ualni odnosi sa ženom mogu značiti mnogo stvari, jer se takva vrsta tumačenja različito razlikuje od osobe do osobe.

Značenje ovoga na površini može biti da ste zaljubljeni u onu sa kojom imate se*s. Ako imate se*s sa lošom ili zlom osobom, to može pokazati da zapravo pozdravljate nesreću u svom životu.

Ako imate se*s sa rodbinom, poput majke ili sestre, to pokazuje vaše skrivene želje da radite stvari koje se ne smatraju moralnim.

Sanjati žensku osobu bez lica

Imati san koji prikazuje žensku osobu mutnog ili iskrivljenog lica znači da besmisleno jurite za nečim. To može značiti da gubite vreme pokušavajući da postignete nešto što nikada ne biste mogli imati. To je takođe odraz vašeg osećanja prema sebi.

Sanjati da perete kosu ženskoj osobi

Ako u snu perete kosu ženskoj osobi, to može biti odraz vašeg straha da pokušate nešto. To znači da se bojite sopstvene kratkotrajnosti i kako to utiče na vašu sposobnost da uspešno postignete ono što treba da uradite.

Ako ste sanjali da ženska osoba sama pere kosu, to znači da će vaš život doživeti olakšanje.

Sanjati da se žene tuku

Žene koje se tuku u vašim snovima mogu zaista značiti samo da vam dolaze teška vremena. Ove teške situacije su obično zasnovane na i uzrokovane materijalnim ili novčanim nedostatkom.

Advertisements

Zaključak

Snovi su neverovatna pojava, da li ste znali da su psi i neke druge životinje takođe sposobne da sanjaju? Prilično je neverovatno.

Ali mnogim ljudima snovi su mnogo više, ovaj tekst je trebao da zasiti radoznalosti koje se mogu pojaviti nakon što ste u snovima videli žensku osobu.

Advertisements
Advertisements