Skip to content

Šta znači sanjati krompir?

  Krompir vam se može činiti kao neka stvar koja je uobičajena, jer se s njim toliko često susrećete u svakodnevnom životu da ste skloni tome da ga uzimate zdravo za gotovo.

  Snovi o krompiru, s druge strane, mogu uopšteno imati potpuno drugačije značenje.

  Advertisements

  Sanjati da pripremate krompir

  San o spremanju krompira za kuvanje znači da ste spremni da budete najbolja verzija sebe. Dozvoljavate svom najboljem ja da izađe u bilo kojoj situaciji sa kojom se suočavate.

  Sanjati da kuvate ili pečete krompir

  Ovaj san može simbolizovati mnogo stvari. Kao prvo, san bi mogao značiti da druge stavljate ispred sebe. To može značiti da ste uslužni.

  Ali proverite kako se osećate u stvarnom životu. Ako smatrate da čin davanja drugima izgleda neautentičan, onda vas mogu motivisati neki potpuno pogrešni razlozi.

  Advertisements

  Ali ako se osećate srećno u onome što radite i dobrovoljno dajete drugima, to znači da ste trenutno na pravom mestu u svom životu.

  Sanjati da vadite krompir iz zemlje

  Ovo je dobar san. On predstavlja obilje koje ubirate u budnom životu ili koje ćete uskoro požnjeti.

  Advertisements

  Držite se toga da budete puni očekivanja i nade, i da zaista ubirete svako dobro iz svoje situacije. Ovo će vam doneti najveću korist.

  Sanjati da prodajete krompir

  Ovaj san bi mogao da simbolizuje vašu marljivost u vašem poslu trenutno. To bi moglo značiti da ste snalažljivi u onome što imate i stvarno umete da to iskoristite u svoju korist.

  Sanjati da dajete krompir nekome

  Ovaj san može da simbolizuje vašu velikodušnost prema nekome ili nečemu u vašem životu.

  Osećate se osnaženo resursima koji su vam na raspolaganju i spremni ste podeliti svoje blagoslove sa drugima. Nastavite da radite tako jer će vam pružiti sve što je potrebno da biste bili srećni.

  Sanjati da uzgajate krompir

  Ovaj san je najverovatnije podsetnik da pogledate unutra i vidite blagoslove i resurse koji su vam već dostupni. Već imate sve što vam je potrebno da biste bili srećni i živeli život kakav ste oduvek želeli za sebe.

  Advertisements

  Sve što treba da uradite je da budete svesni svojih talenata i uskoro ćete shvatiti da imate sve što biste ikada mogli da zatražite.

  Sanjati da jedete pire krompir

  Ovaj san bi mogao da simbolizuje da se osećate razmaženo u svom životu. Ovo nije nužno loše.

  Može biti da prepoznavate koliko se dobro osećate i koliko ste blagosloveni što imate ljude oko sebe koji vam pomažu i čine vam život lakšim. Uživate u ovom ugađanju.

  Sanjati da režete krompir

  Ovaj san može značiti da u vašoj poslovnoj situaciji postoji nešto što za vas predstavlja izazov. Možda se radi o vašem šefu koji ne sluša šta imate da kažete.

  Možda vaši saigrači nisu ti koji podržavaju vaše ideje. Može se raditi i o klijentima koji nisu promišljeni u odnosu prema vama ili projektima u kojima ste zajedno uključeni.

  Sanjati kuvani krompir

  Ovaj san može da simbolizuje planove koje imate za sebe ili ljude koji su vam bliski poput porodice, bliske grupe prijatelja ili vaših kolega na poslu. Možda se sprema nešto što će vas vrlo brzo oduševiti.

  Advertisements

  Sanjati da držite krompir

  Ovaj san može značiti da se trenutno suočavate sa slepom ulicom u određenoj situaciji u svom životu. Možda zapravo ne znate šta da radite, a i nemate pojma od koga biste mogli da zatražite pomoć.

  Sanjati da jedete salatu od krompira

  Ovaj san znači da ćete uskoro doživeti puno bogatstva u svom životu. Samo budite spremni za sve što može doći i prihvatite to svim srcem.

  Sanjati da nosite kesu krompira

  Ovaj san može simbolizovati težak teret koji trenutno nosite. Možda stvarate problem zbog nečega što se dogodilo i još uvek niste pronašli najbolje rešenje za njega.

  Teret koji nosite čini vam se tako teškim.

  S druge strane, takođe je moguće da nosite probleme drugih ljudi. Možda imate bliskog prijatelja ili člana porodice koji se zbog nečega brine i opterećeni ste zbog krize u kojoj se ta osoba našla.

  U svojoj empatiji osećate se kao da ste vi taj koji ima problem, čak i dok ga slušate i nudite mu rame za plakanje.

  Advertisements

  Najbolje je biti umereni u ovim situacijama. Možda je nezgodno, ali shvatite da probleme celog sveta ne morate nositi na svojim plećima, čak i ako vam je puno stalo do tih ljudi.

  Sanjati vreću krompira

  Ovaj san je dobar znak obilja i prosperiteta. Ovaj san vas podseća da imate sve što vam je potrebno nadohvat ruke i ne morate da brinete o svojim potrebama ili ispunjavanju svojih želja.

  Sve što treba da uradite je da se postavite na mesto gde će vam biti lako da primite ove blagoslove i oni će doći kada budete spremni.

  Šta znači sanjati krompir?

  Krompir je jedna od najčešćih namirnica i koristi se u različitim jelima i osnovna je namirnica u meniju bez obzira koja je kuhinja.

  Nije važno koja je država ili kontinent i iz koje potičete ili koje ste nacionalnosti. Krompir će najverovatnije biti nešto sa čime ste se već sreli u životu. Rešimo sve njegove moguće simbolike.

  Simbol svestranosti

  Krompir je sastojak koji se koristi u puno različitih jela. Može služiti kao ukras, dodatak ili može bili samostalno jelo. Jede se na mnogo različitih načina i dobar je izbor za puno različitih prilika.

  Advertisements

  Ova svestranost može predstavljati nešto u vašem životu što govori da ste prilično fleksibilna osoba i možete se lako uklopiti u mnogo različitih scenarija.

  Simbol finansijske dobiti

  Budući da je krompir hrana, on takođe simbolizuje finansijske blagoslove i obilje. Nailazi vam nešto što će zadovoljiti vaš život ili vas materijalno ispuniti. Ovo je sjajan scenario kojem se radujemo.

  Simbol velikodušnosti

  Na krompir se takođe gleda i kao na  dar prirode. To je nešto što možete lako podeliti sa susedima ako ste ga imali kao svoju žetvu ili kao nešto što možete koristiti za hranjenje drugih.

  To može značiti da ćete biti blagoslovljeni primanjem nečega od vrlo izdašnog donatora ili da ćete u bliskoj budućnosti imati sposobnost velike darežljivosti.

  Simbol snalažljivosti

  Krompir je u stanju da raste na mnogo različitih podneblja. Može da bude koristan ljudima na mnogo načina. Uzgajati ga je prilično jednostavno.

  On može da simbolizuje urođenu snalažljivost koju posedujete ili vas svemir podseća da je iskoristite. Možda se osećate kao da se trenutno suočavate sa nečim izazovnim u svom životu i da ste zaglavljeni bez rešenja na vidiku.

  Advertisements

  Ali pokušajte da poslušate sebe i vidite šta je to što ste uvek mogli da ponudite, i otkrićete da je odgovor pred vama.

  Simbol poniznosti

  S obzirom da je krompir korenska kultura, on takođe simbolizuje blizinu zemlje. Krompir je takođe vrlo pristupačna hrana – nešto što je lako dostupno seljacima.

  On je symbol i za određenu poniznost osobe. Ovakav san o krompiru možda vam govori da se vratite svojim korenima, da ostanete prizemni i ostanete ponizni.

  Bez obzira sa čime se trenutno suočavate ili bez obzira na iskušenje da impresionirate druge ili da se u njihovim očima prikažete boljim, znajte da je najvažnija vaša supstanca i vaša dobrota.

  Simbol sreće

  Za ljude koji su sposobni da sami zasade useve i puste da im biljke porastu, kažu da imaju zeleni palac. Za neke veruju da je ovo odlika naklonjenosti fortune kojom samo odabrani broj ljudi može da se pohvali.

  San o krompiru može značiti da ćete uskoro imati dosta sreće. Budite spremni za ovaj blagoslov i raširite ruke da biste prihvatili sve blagodati.

  Advertisements

  Simbol moći

  Posedovanje krompira moglo bi da simbolizuje moć. Oni koji imaju hranu obično su dovoljno moćni da utiču na druge, bilo svojim resursima ili statusom koji imaju.

  Ovaj san o krompiru možda simbolizuje neku vrstu igre moći koju doživljavate u budnom životu.

  Simbol zadovoljstva

  Pošto je krompir hrana, ako ga imate, znači da ćete imati pun stomak. Ovo zadovoljstvo je nešto što ćete moći da nosite u svom životu.

  Ovaj san o krompiru može da simbolizuje nešto što vam je nedavno donelo zadovoljstvo ili nešto što će vam pružiti zadovoljstvo u bliskoj budućnosti.

  Zaključak

  San o krompiru može značiti mnogo različitih stvari, u zavisnosti od toga šta vam se u snu konkretno prikazuje.

  Obratite pažnju na slike koje se u tom snu pojave i razmotrite kako se osećate u budnom životu. To su često najbolji tragovi pomoću kojih možete dešifrovati značenje svojih snova.

  Advertisements
  Advertisements
  Advertisements