Skip to content

Šta znači sanjati peglu?

  Pegla u snu je simbol pomirenja i prijateljstva. Ako muškarac sanja peglu, to znači da će uskoro moći da uspostavi vezu sa svojim dugogodišnjim prijateljem, sa kojim nije dugo razgovarao zbog svađe.

  Ako u snu peglate svoju odeću, to može ukazivati na to da imate dosadan i monoton život, i da vam nedostaje zabave i pozitivnih emocija. U ovom slučaju, moraćete da pobegnete od svega i posvetite sebi bar jedan dan da se odmorite.

  Advertisements

  Ako mlada devojka sanja da pegla i da se oblači, to znači da ona instinktivno traži rešenje problema ili pomirenje sa partnerom. Ako pokušavate da peglate odeću sa pokvarenom peglom, to znači da će neki planirani dogovor propasti.

  Ako ste u snu kupili peglu, u stvarnom životu to najavljuje uspostavljanje odnosa sa ljudima u vašem okruženju. Ako svom prijatelju poklonite peglu u snu, to znači da će vam se materijalni položaj vrlo brzo popraviti, a vi ćete dobiti slobodu da radite šta ste želeli.

  Ako se u vašem pegla uključi, i sama počne nešto da pegla, to znači da niste zadovoljni svojim seksualnim životom. Na osnovu toga možete imati ne samo lične probleme, već i probleme na poslu.

  Advertisements

  Trebali biste ozbiljno razmisliti o promeni seksualnog partnera, ili barem pokušati razgovarati o tome.

  Ako ste sanjali da popravljate peglu, ovaj san simbolizuje nezadovoljstvo u vašem životu, i mržnju prema nekome ili zavist.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da vam je pegla ispala na pod, to je simbol besa ili frustracije. Ako podlegnete ovim osećanjima, moguće je da izgubite međusobno razumevanje sa voljenom osobom. Nakon vaših svađa, možda ćete shvatiti da niko od vas dvoje ne želi pomirenje.

  Ako se u snu opečete peglom prilikom peglanja, to znači da ste u prošlosti počinili nečasno delo prema svom prijatelju. Trebalo bi da se izvinite, inače će ta osoba u budućnosti pokušati da učini isto i vama.

  Ako u snu peglate posteljinu, to znači da ćete u stvarnosti doživeti pozitivne promene i na poslu i u ličnom životu. Takav san za mladu devojku je znak sastanka sa finim momkom, koji će joj kasnije ponuditi brak.

  Ako žena u snu pegla svoju venčanicu, to znači da će imati sreću u porodičnom životu. Ako je spali prilikom peglanja, to znači da će raskinuti sa svojim verenikom.

  Ako ste sanjali da zaboravite isključiti peglu, ali kasnije otkrijete da je sve u redu, to je znak neočekivane ponude koju ćete dobiti.

  Advertisements

  Ako muškarac u snu vidi kako je njegova žena spalila svoj omiljen komad odeće prilikom peglanja, to je znak svađe sa njom. Bolje joj je ne zameriti, već pohvaliti njenu posvećenost i ljubav.

  Advertisements
  Advertisements