Skip to content

Šta znači sanjati sirenu?

  Videti sirenu u snu simboliše ljubav, mir u bračnom životu, sreću i veselje. Ako ste u braku, ovaj san ukazuje da ćete biti srećni i neočekivano dobiti dobre vesti. Ako niste u braku, to znači da ćete upoznati dobru osobu sa kojom ćete stupiti u vezu.

  Videti da je neko sirena u snu ukazuje na to da će nemir u vašoj porodici vremenom biti zaboravljen.

  Advertisements

  Sanjati da plivate sa sirenom simbolizuje odricanje. Videti da sirena pliva sa nekim znači da ćete pokušati da ispravite grešku koja je napravljena.

  Razgovor sa sirenom u snu ukazuje na to da ćete za kratko vreme prevazići probleme sa partnerom. Videti da neko razgovara sa sirenom u snu, znači da će dominirati mir u vašoj porodici.

  Sanjati da ste sirena

  Ovaj san bi vas mogao upozoriti na vaše karakteristike koje morate da promenite. Možda verujete u nešto iluzorno o sebi ili drugima. Možda se previše fokusirate na svoj fizički izgled i niste iskreni o određenim stvarima o sebi.

  Advertisements

  Sanjati da vidite sirenu

  Ovaj san može ukazivati na to da u vašem životu postoji određeno iskušenje na koje biste trebali biti oprezni. Obavezno razmislite dvaput pre nego što se uključite u određene poslove.

  Sanjati da se pretvorite u sirenu

  Ovaj san može značiti da želite više seksualne ili fizičke privlačnosti za sebe. Možda ste zainteresovani za nekoga i želite da budete privlačniji za tu osobu.

  Advertisements

  Sanjati da je neko koga poznajete sirena

  Ovo bi moglo ukazati na to kako gledate na ovu osobu u svom životu. Možda vas ova osoba privlači ili imate seksualne želje prema toj osobi.

  S druge strane, to takođe može značiti da nosite sumnju u istinitost i transparentnost te osobe prema vama.

  Sanjati da ljubite sirenu

  To bi moglo značiti da ste postali žrtve nečijih spletki u svom životu. Možda će vam biti teško da odete jer ste već povezani sa ovom osobom. Međutim, ako otkrijete da ova osoba nije dobra za vas, nikada nije kasno da se distancirate od nje.

  Sanjati da sirena peva

  Ovo bi moglo da simbolizuje da neko želi da vas namami na posao koji neće biti dobar za vas. Uverite se da ste obavili svoju dužnu pažnju u bilo kojoj vrsti profesionalnog poduhvata.

  Ako je ovo više lični dogovor, ipak budite oprezni i istražite. Uverite se da su ljudi kojima verujete zaista pouzdani.

  Advertisements

  Sanjati sirenu koja pleše

  Ako ste sanjali da sirena pleše, taj san može značiti da vas čeka sreća koja će uskoro ući u vaš život ili posao.

  Sanjati da vas sirena mami da uđete u vodu

  To može značiti da neko u vašem životu pokušava da vas šarmira ili da na vas stavi svoju čaroliju. Pazite se da ne padnete na laskave reči drugih ljudi. Dobro razmislite.

  Sanjati da plivate sa sirenom

  Ovo može ukazivati na to da ste već povezani sa nekim sa kim verovatno ne bi trebalo da budete u vezi. Budite oprezni da ne budete previše samozadovoljni kada ste sa ljudima za koje smatrate da nisu dobri za vas. Ponekad samo osetite ovo u stomaku.

  Ponekad je to nešto što ne možete da objasnite, ali bi bilo najbolje da to slušate što više možete. Ponekad možete podsvesno da uhvatite signale iako ne možete svesno da konkretizujete ili objasnite zašto je to tako.

  Sanjati da živite sa sirenom

  Ovo bi moglo da simbolizuje neke zavisnosti koje možda nisu zdrave za vas. Možda vam je teško da se opustite i osećate da su ove stvari već deo vašeg života. Znajte da uvek postoji izlaz ako je to ono što odlučite da uradite.

  Sanjati da razgovarate sa sirenom

  Ovakav san može značiti da vas u životu čeka važna poruka koju će vaša sirena pokušati da vam prenese. Dajte sve od sebe da razumete šta je ova poruka i kako se može primeniti na vaš život. To takođe može biti predznak sreće koja će vam uskoro doći.

  Advertisements

  Sanjati sirenu – simbolika

  Kada se izgovori reč sirena, obično se zamisli lepa žena, sa golim ili polugolim torzom, i ribljim perajem na donjem delu tela. Ovo je samo po sebi već fascinantan prizor.

  Kada sanjate sirene, to može značiti da se suočavate sa nekom vrstom iskušenja u svom životu – nečim što vam izgleda veoma privlačno, ali to obično može biti izvor razočarenja.

  Simbol obmane

  U basnama je poznato da sirene iskušavaju mornare, namame ih sa privlačnim predlozima, da bi mornari na kraju otkrili da su prevareni.

  Ako ste nedavno sanjali sirene, možda ste uključeni u određeni posao u svom životu ili možda odlučujete o važnoj odluci u svom poslu.

  Budite oprezni sa šemama koje vam se čine veoma privlačnim, bez očigledne transparentnosti. Svaka priča ima dve strane. Budite mudri i potrudite se da jasno vidite celu sliku.

  Simbol laži i izdaje

  Donekle slično prethodnoj simbolici, sanjati sirene može značiti da je neko u vašem životu nepošten prema vama.

  Advertisements

  Možda biste želeli da verujete ovoj osobi svim svojim srcem, i ne škodi što ta osoba dobro izgleda i veoma fizički privlačna – ali uverite se da ne padate na sve što govori samo zbog njenog dobrog izgleda.

  Isto tako, možda postoji neko u vašem životu s kim ste već povezani, a sanjanje sirene može biti znak da će vas uskoro izdati.

  Budite spremni i preduzmite dodatne mere opreza, budite svesni svojih poslova koliko god možete. Bolje je biti oprezni i u skladu sa onim što se zaista dešava nego zatvarati oči na ove mogućnosti.

  Simbol nesreće i smetnji

  Mnoge priče o sirenama sastojale su se od toga da je sirena iskušavala mornare i vodila ih u nesreću. Ovo može biti znak nesreće koja se približava vašem životu. Uvek budite svesni onoga što se dešava oko vas kako biste izbegli da se to dogodi.

  Sirena u vašem snu takođe može da simbolizuje smetnju kojom se bavite u svom životu. Možda će vas ovo ometanje zabaviti i za sada vam može oduzeti brige. Ali uverite se da vas to ne odvaja od vrednosti na kojoj radite.

  Simbol teškoća i iluzija

  Sanjati sirene takođe može značiti da ćete doživeti tešku situaciju u svom životu. Ovo može biti uzrokovano drugim ljudima. Da biste izbegli ovakvu situaciju, razmislite o tome kako živite svoj život i šta motiviše vaše odluke.

  Advertisements

  Nikad nije kasno da ih uskladite sa onim što vam je zaista vredno. Možda se držite iluzije u svom životu, želite da nešto bude drugačije od onoga što zaista jeste, samo da se ne biste razočarali.

  Simbol seksualne privlačnosti i samokontrole

  Možda u vašem životu postoje jaki seksualni nagoni sa kojima pokušavate da se nosite. Možda te neko iskušava, a vi duboko u sebi znate da je to loša ideja.

  To takođe može značiti da imate probleme sa svojom seksualnošću i da bi bilo dobro da ih iznesete u prvi plan i suočite se sa njima.

  Vaš san o sirenama takođe može značiti da treba da se uhvatite u koštac sa sobom i da vežbate više samokontrole u ​​svom životu. Ovo će vam pomoći u svim vašim nastojanjima, bilo da su lični ili profesionalni.

  Advertisements
  Advertisements